First  Prev  1  2  3  4  5  Next  Last
HANA KIMI (J) AKAN DITAYANGKAN DI 8TV~!!!!
Posted 10/28/08
kalo nak point spam jer la....hahahaha...*gelak jht*...
Posted 10/28/08

CuteCloudThief wrote:


crunchyrolltomodachie wrote:


CuteCloudThief wrote:


crunchyrolltomodachie wrote:


CuteCloudThief wrote:

cewah...korea....tak blajar bahase sane ke?

baru start belajar, tetiba jer gi sana kalo x dgr ckp abg



rasa nak balik umah kat srwk


relax jer...aku phm perasaan kau...berjauhan ngan family...tapi...nape kene ikot abg kau?...parent suruh?...


x aku yg beria sgt nak ikut, abg aku tu ambik master kat sini, so aku dah decide nak ikut, bila dah sampai sini, br aku tau hidup berjauhan dgn famili


jadi...disini...secare live...kite boleh melihat dan merasai penderitaan yg diamati oleh saudara kita...jadi...kita...sebagai saudare se-Islam...haruslah memberi sokongan mental supaya dapat menghadapi dugaannya...dlu aku ddk ngan adik beradik aku...parent aku oversea stahun...rase sepi lak bile tgk bilik parent kosong...hahahaha....tapi lagi berape bulan abg kau habis master?.....master bidang ape?



panjang lebar quote ni, ok takpe, tenkiu sbb bagi response positive , abg aku decide nak ambil2 tahun setengah coz tahun ni dia ader tangguh utk cuti kawin tu pasal la..dia ambik bidang perubatan
Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/28/08

UCHIHAMADARAWARRIOR wrote:

apa faedahnya forum ini di create??

jawab jangan tak jawab,tidak boleh lbh dr 15 pth perkataan


Klu diikutkan aku nak tanye perasaan korang sume cuz' Hana Kimi Japan nak ditayangkan kat 8TV..
tp entah kenape jadi forum meluahkan kate hati plak~!!!!

Pelik Tapi Benar~!!!
Posted 10/28/08
hahaha ape la devilkiddo ni
Posted 10/28/08
pendapat aku, aku suke tengok jer XD
Posted 10/28/08
benar tapi pelik...pelik bukan sebab benar...tapi okelah Hana Kimi Jap akan ditayangkan......tapi aku harap 8tv tayangkan balik cerite full house...best dowh...
Posted 10/28/08

UCHIHAMADARAWARRIOR wrote:


CuteCloudThief wrote:


crunchyrolltomodachie wrote:


CuteCloudThief wrote:


crunchyrolltomodachie wrote:


CuteCloudThief wrote:

cewah...korea....tak blajar bahase sane ke?

baru start belajar, tetiba jer gi sana kalo x dgr ckp abg



rasa nak balik umah kat srwk


relax jer...aku phm perasaan kau...berjauhan ngan family...tapi...nape kene ikot abg kau?...parent suruh?...


x aku yg beria sgt nak ikut, abg aku tu ambik master kat sini, so aku dah decide nak ikut, bila dah sampai sini, br aku tau hidup berjauhan dgn famili


jadi...disini...secare live...kite boleh melihat dan merasai penderitaan yg diamati oleh saudara kita...jadi...kita...sebagai saudare se-Islam...haruslah memberi sokongan mental supaya dapat menghadapi dugaannya...dlu aku ddk ngan adik beradik aku...parent aku oversea stahun...rase sepi lak bile tgk bilik parent kosong...hahahaha....tapi lagi berape bulan abg kau habis master?.....master bidang ape?



opppps,typing error

jadi...disini...secare live...kite boleh melihat dan merasai penderitaan yg dirasaioleh saudara


tenkiu bg response
Posted 10/28/08
ha ah aku pun suke tenguk korean drama kat 8tv ^^ eerrr tapi syg
Posted 10/28/08
seni memang kreatif
Posted 10/28/08
pergilah tgk forum ' orang malaysia yg kreatif'...
Posted 10/28/08
dah tenguk
Malaysian
2709 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / FronT of PC, Watc...
Offline
Posted 10/28/08
oh walaupun dh habis tgk
xpe la...
this story tgk byk kali pon x bosan
nanti dh bosan-bosan leh jenguk tgk citer nye
Posted 10/28/08

UCHIHAMADARAWARRIOR wrote:


CuteCloudThief wrote:

pergilah tgk forum ' orang malaysia yg kreatif'...


tuan hamba seperti menghalau patik jer!!!!!!



mane ade...jgnlah kamu ber-emo pula....

Malaysian
1010 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 10/29/08
cite ni aku x prnh tngk...tp nk tngk la nnti...aku hnye mnunggu cite brikutnye jer....heheheee...
Posted 10/29/08
yah lets see
First  Prev  1  2  3  4  5  Next  Last
You must be logged in to post.