First  Prev  1  2  3  4  5  Next  Last
HANA KIMI (J) AKAN DITAYANGKAN DI 8TV~!!!!
Malaysian
1953 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24
Offline
Posted 10/29/08
i watched this show ady...
haha...best gak...
Posted 10/29/08
urs sis? tanye la kat dia sendiri k then post perasaan dia kat forum ni
Posted 10/29/08
ooo kakakmu yg pakai username komputerafina tu ker?
Posted 10/29/08
Hmm I see

naper dia x slalu online? kat matrik dia belajar ada cc x?
Posted 10/29/08
kalo x silap aku kan sebahagian intitusi pengajian tinggi kena filter gak .
Posted 10/30/08
best sgt ke hana-kimi ni?
Aku x suka tgk cita camni...kalo nak tgk pon aku suka cerita yang bermula my ......my........contohnya my boss my hero.....dan cita yang lawak....x suka cita sedih kisah percintaan.....

Marilah Kita Join The Banner Group untuk menyokong anak muda malaysia untuk melahirkan generasi berjaya....
www.crunchyroll.com/group/THE_BANNER
Posted 10/30/08
bagusla macam tu....boleh membantu saya untuk berjaya lagi...lagi pon kawan saya yang buat group tu jugak tinggal di malaysia



Marilah Kita Join The Banner Group untuk menyokong anak muda malaysia untuk melahirkan generasi berjaya....[
www.crunchyroll.com/group/THE_BANNER
Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 11/1/08

ExtremeHard wrote:

best sgt ke hana-kimi ni?
Aku x suka tgk cita camni...kalo nak tgk pon aku suka cerita yang bermula my ......my........contohnya my boss my hero.....dan cita yang lawak....x suka cita sedih kisah percintaan.....

Marilah Kita Join The Banner Group untuk menyokong anak muda malaysia untuk melahirkan generasi berjaya....
www.crunchyroll.com/group/THE_BANNER


HANA KIMI nie bkn nyer pasal kisah cinta or sedih...tapi lawak..siap bleh bergolek2 lagi~!!!

try la tengok nanti yer...kalau x kat TV,tengok la kat CR nie,K~~!!!
Posted 11/1/08
wahh...crite hana kimi banyak lelaki howt..hahahaha....( jgn fikir bkn2....saye BUKAN [email protected]!!!! ).......
Malaysian
994 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Cyberjaya
Offline
Posted 11/2/08
yup....lelaki plak yg ensem2 XD
brape kali tengok citer tu pun x pernah rase boring
memang best, tapi hana kimi versi taiwan tu pun ok gak....
Posted 11/2/08
hahahaha merepek jer devilkiddo nih ^_^ jgn risau, kitorg suma berfikiran positif!
Posted 11/2/08
hana kimi taiwan cam bowing jer(pendapat aq la ok) jalan citer pun xbg efek .......
Malaysian
3127 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F
Offline
Posted 11/2/08
dubbed ke??
aku lebeyh rela tgk lm cr dgn bhs jepon dri 8tv dgn penoh selesa tp dlm bhs cina.. T_T
Posted 11/2/08

mahchan wrote:

dubbed ke??
aku lebeyh rela tgk lm cr dgn bhs jepon dri 8tv dgn penoh selesa tp dlm bhs cina.. T_T



hahahaha wakakaka
Malaysian
3127 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F
Offline
Posted 11/2/08

crunchyrolltomodachie wrote:


mahchan wrote:

dubbed ke??
aku lebeyh rela tgk lm cr dgn bhs jepon dri 8tv dgn penoh selesa tp dlm bhs cina.. T_T



hahahaha wakakaka


pahal kitak tok??

huhu leh ckp swak ke lm ni?
First  Prev  1  2  3  4  5  Next  Last
You must be logged in to post.