First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  Next  Last
Post Reply Pertukaran Rangkaian Selular Operator Telefon Bimbit
Malaysian
13593 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Malaysia
Offline
Posted 11/5/08

zatie89 wrote:



hmm....ak mmg dapt percume gak mende tu..
tp y xsyok nye, xpakai lg, dah dapt bill


peliknya dah dapat bill.kau pakai bill ke??

Posted 11/5/08
Sebenarnya sy pun xtau sejak bila U-Mobile ni dah wujud kat Malaysia. Ntah no ape diorg pakai? 010?
Malaysian
13593 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Malaysia
Offline
Posted 11/5/08

crunchyrolltomodachie wrote:

Sebenarnya sy pun xtau sejak bila U-Mobile ni dah wujud kat Malaysia. Ntah no ape diorg pakai? 010?


memang pelik
Posted 11/5/08

airgearhuman wrote:


crunchyrolltomodachie wrote:

Sebenarnya sy pun xtau sejak bila U-Mobile ni dah wujud kat Malaysia. Ntah no ape diorg pakai? 010?


memang pelik


sejak bila plak selular ni ada?
Malaysian
13593 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Malaysia
Offline
Posted 11/5/08

crunchyrolltomodachie wrote:


airgearhuman wrote:


crunchyrolltomodachie wrote:

Sebenarnya sy pun xtau sejak bila U-Mobile ni dah wujud kat Malaysia. Ntah no ape diorg pakai? 010?


memang pelik


sejak bila plak selular ni ada?


tahun ni la.sebenarnya ku rasa dia ade kait mengait dengan celcom.haritu kawan aku masukkan simcard u mobile ni.keluar celcom
Posted 11/5/08 , edited 11/5/08

airgearhuman wrote:

tahun ni la.sebenarnya ku rasa dia ade kait mengait dengan celcom.haritu kawan aku masukkan simcard u mobile ni.keluar celcom



owh ? x sangka plak muncul talian baru, hmmm agak2 camner la sambutan pengguna kat Malaysia. aku pun heran, dah cukup 3 talain tetap, tambah lagi satu talian baru,uish cukup sengit pasaran telekomunikasi ni, aku plak kurang arif tentang benda2 ni nak wat research
Malaysian
13593 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Malaysia
Offline
Posted 11/5/08

crunchyrolltomodachie wrote:


airgearhuman wrote:

tahun ni la.sebenarnya ku rasa dia ade kait mengait dengan celcom.haritu kawan aku masukkan simcard u mobile ni.keluar celcom



owh ? x sangka plak muncul talian baru, hmmm agak2 camner la sambutan pengguna kat Malaysia. aku pun heran, dah cukup 3 talain tetap, tambah lagi satu talian baru,uish cukup sengit pasaran telekomunikasi ni, aku plak kurang arif tentang benda2 ni nak wat reaseach


aku rasa sambutannye belum hangat lagi sebab u mobile banyak kelemahan seperti tiada gprs.takde mms,tapi kadar sms kepada semua talian sama.8 sen
Posted 11/5/08 , edited 11/5/08

airgearhuman wrote:

aku rasa sambutannye belum hangat lagi sebab u mobile banyak kelemahan seperti tiada gprs.takde mms,tapi kadar sms kepada semua talian sama.8 sen


that mean U-Mobile ni kira bayi dlm keluarga telekomunikasi kat Malaysia la kan
Malaysian
13593 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Malaysia
Offline
Posted 11/5/08

crunchyrolltomodachie wrote:


airgearhuman wrote:

aku rasa sambutannye belum hangat lagi sebab u mobile banyak kelemahan seperti tiada gprs.takde mms,tapi kadar sms kepada semua talian sama.8 sen


that mean U-Mobile ni kira bayi dlm keluarga telekomunikasi kat Malaysia la kan


yup.kau boleh ckp begitu
Malaysian
9927 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F / ~❤ in my heart ❤~
Offline
Posted 11/5/08


ley je invite..2 y xpaham...umobile ni gne bil ke ap..
agak png r..
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/5/08
berapa peratus keuntungan dan kerugian yang kita dapat

bila menggunakan u-mobile ??


Malaysian
9927 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F / ~❤ in my heart ❤~
Offline
Posted 11/5/08


rase cam rugi je...
gune x lg..tp dah dpat bil.
dlm 1 bil kne byar RM45.
tp xtau r plak org len...
Posted 11/5/08 , edited 11/5/08
peratusan keuntungan atau kerugian, kita (consumer) sendiri xdpt nak pastikan coz kita xtau pelan yg ditawarkan oleh syarikat telekomunukasi t'sebut
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/5/08
jadi banyak

keburukan dari kebaikan??
Malaysian
13593 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Malaysia
Offline
Posted 11/5/08

zatie89 wrote:



ley je invite..2 y xpaham...umobile ni gne bil ke ap..
agak png r..


itu aku tak sure.tapi aku guna prabayar
First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  Next  Last
You must be logged in to post.