PLZ PPL!!!HELP ME PLZ!!!!!!!!!
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 11/15/08
sebenarnya kau dok chat dlm msn...tiba tiba ada org(kwn aku)hantar msg battlefuzion fast got to http://kser34.bopzod.com to get free 250$ dolar for freee FAST BEFORE TIME RUN OUT!!

tulah apa yg aku dpt dan aku mulai risau....kser34(email aku)pastu kalau betul...adakah aku akan kena bayar duit yg diambil oleh org ramai yg bkk lama web tu???kalau betul???aku was was....tolong lah sesape yg pandai komputer bantu aku aku dah naik takut ni....TOLONG LA PLZ TOLONG AKU
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/16/08

kser34 wrote:

sebenarnya kau dok chat dlm msn...tiba tiba ada org(kwn aku)hantar msg battlefuzion fast got to http://kser34.bopzod.com to get free 250$ dolar for freee FAST BEFORE TIME RUN OUT!!

tulah apa yg aku dpt dan aku mulai risau....kser34(email aku)pastu kalau betul...adakah aku akan kena bayar duit yg diambil oleh org ramai yg bkk lama web tu???kalau betul???aku was was....tolong lah sesape yg pandai komputer bantu aku aku dah naik takut ni....TOLONG LA PLZ TOLONG AKU


aku tak faham lar,apa yang kau cuba bagitau.

banyak sangat typing error.

Posted 11/16/08

kser34 wrote:

sebenarnya kau dok chat dlm msn...tiba tiba ada org(kwn aku)hantar msg battlefuzion fast got to http://kser34.bopzod.com to get free 250$ dolar for freee FAST BEFORE TIME RUN OUT!!

tulah apa yg aku dpt dan aku mulai risau....kser34(email aku)pastu kalau betul...adakah aku akan kena bayar duit yg diambil oleh org ramai yg bkk lama web tu???kalau betul???aku was was....tolong lah sesape yg pandai komputer bantu aku aku dah naik takut ni....TOLONG LA PLZ TOLONG AKU


yup2..
xphm..=0=
Posted 11/16/08
erm...bnde ni tpo jew...= =
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/16/08

moon_05 wrote:


kser34 wrote:

sebenarnya aku dok chat dlm msn...tiba tiba ada org(kwn aku)hantar msg battlefuzion fast got to http://kser34.bopzod.com to get free 250$ dolar for freee FAST BEFORE TIME RUN OUT!!

tulah apa yg aku dpt dan aku mulai risau....kser34(email aku)pastu kalau betul...adakah aku akan kena bayar duit yg diambil oleh org ramai yg bkk lama web tu???kalau betul???aku was was....tolong lah sesape yg pandai komputer bantu aku aku dah naik takut ni....TOLONG LA PLZ TOLONG AKU


yup2..
xphm..=0=


aku rasa tak kena bayar kut

sbb kalau kser nak duit 250$ tu

baru dier kena bayar.

Posted 11/16/08 , edited 11/17/08
xpyh..bende ni tipo..
xyah caye..
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/17/08
okey

adakah masalah nie,dah selesai??
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/17/08
aku rasa kena tanya

Aegis85
570 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / M / at my room
Offline
Posted 11/17/08

UCHIHAMADARAWARRIOR wrote:


kser34 wrote:

sebenarnya kau dok chat dlm msn...tiba tiba ada org(kwn aku)hantar msg battlefuzion fast got to http://kser34.bopzod.com to get free 250$ dolar for freee FAST BEFORE TIME RUN OUT!!

tulah apa yg aku dpt dan aku mulai risau....kser34(email aku)pastu kalau betul...adakah aku akan kena bayar duit yg diambil oleh org ramai yg bkk lama web tu???kalau betul???aku was was....tolong lah sesape yg pandai komputer bantu aku aku dah naik takut ni....TOLONG LA PLZ TOLONG AKU


aku tak faham lar,apa yang kau cuba bagitau.

banyak sangat typing error.



570 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / M / at my room
Offline
Posted 11/17/08
aku bukan la pandai sgt......tapi ko xyah risau....biar jer...ko xkan kena bayar

lagipon hang main kat cc....dia xtau ic hang...dia xtau hang tinggal kat mana...kalau dia bleh kesan intenet cc jer lar...wahahahha
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/17/08 , edited 11/17/08
kecuali dier ada masuk maklumat peribadi dier

sekarang orang dah makin canggih

maklumat bank yang dalam kawalan ketat pun

diorang boleh dapat
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 11/17/08
aku rasa ok kot..sbb aku tanya bro aku yg ada di german dia belajar tentang ekonomi dia kata kalau umur bawah pada 18 x apa
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 11/17/08
dan org yg hantar msg tu kwn aku dia kata dia kena hack
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/17/08
tu menda tipu. dulu pon aku pernah kena. siap ngan adidas lagi. yup, adisas. mula2 diorang cakap anda menang hadiah dr adidas. pastu dia cakap suruh ambik kat tempat dia. pastu aku pon telepon la. rupa2nya kat headkuaters dia kat UK. dah tu plak dia cakap kalau nak byr 30pound@ rm210. baik tak yah. hampeh tul lah diorang.
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/18/08 , edited 11/18/08
jadi kser34 kena kantoi lar nie
You must be logged in to post.