First  Prev  1  2  Next  Last
Post Reply hana kimi jepun ngan taiwan mane paling best??????
Malaysian
3422 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia
Offline
Posted 11/15/08 , edited 11/15/08
Aq x tengok lagi taiwan nyer hana kimi, aq baru tengok jepun nyer jer. so aq nak mintak pendapat korang la, kalaw korang ckp hana kimi taiwan best aq try la tengok cita tu

Jepun ngan taiwan
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/15/08
kalau mizuki aku suka yg taiwan. kalau nakatsu aku suka yg jepun. storyline aku suka yg...emmm...jepun
Malaysian
187 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / F / Malaysia
Offline
Posted 11/16/08
jepun lagi best.. coz nakatsu sangat comel.
n hana kimi jepun lagi lawak dari taiwan
Posted 11/16/08
Mizuki Ashiya ~~ Nakatsu Shuichi ~~
I more like Japanese Drama~~ 5 star!!!!!
but Taiwanese version hmm
I think it's good~~3 ½ star!!!!!!!!

Malaysian
537 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / F / malaysia
Offline
Posted 11/17/08
both r equal good...

but utk heroin part ade beza..
jepun punye more mature n serious
but taiwan, a bit klaka n heroin die cam bodo2.. (sori, tulis bodo.. hehe)

kalau sano izumi nye part,
both jepun n taiwan sama2 serious.. (n 2 me, wu zhun lagik hensem)

tapi nakatsu lagik best dr taiwan nye cast..
lagik klaka..
Malaysian
3422 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia
Offline
Posted 11/17/08
Tu la yang aq geram tu . Aq nak mizuki ngan nakatsu tapi die ngan sano ( memeng dah dijangkakan ).
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 11/19/08
aku tak tengok citer nie

jadi aku tak tau perbezaan nyer

aku nak tanya korang

apa yang berbeza antara taiwan dan jepun punya hana kimi??
Malaysian
8555 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Jrock no Sekai~
Offline
Posted 11/22/08
Perbezaan antara Hana Kimi jpon ngan taiwan ialah bahasa diaorg
Mungkin pasal jponnyee mengarut ske...tuh arr org minat...x realistik....
Malaysian
7995 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / F / S.E.A
Offline
Posted 11/27/08
btul kata NikiWiki!

heroin dlm hana kimi jpoon xsesuai jd lelaki... best lagi ella S.H.E...
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/27/08

ruzz415 wrote:

btul kata NikiWiki!

heroin dlm hana kimi jpoon xsesuai jd lelaki... best lagi ella S.H.E...


sbb yg jepun nya langsung tak gaya cam laki...ella mmg gaya. masa rambut dia panjang pon lawa
Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 11/29/08
mesti la aku vote Hana Kimi Japan..lagi best dr Taiwan nyer version....Taiwan nyer bosan giler~!!!
Malaysian
8555 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Jrock no Sekai~
Offline
Posted 11/29/08
tapi aku layah dua2 pasal klau aku tgk sesuatu drama, aku mesti tgk sampai abis walupun citer tu boring, hahaha! ade jugak org cam aku nih
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 11/30/08 , edited 11/30/08
dri segi cast

yg jadik sano:

taiwan: wu chun hencem!!!
jepun: shun x hensem ar ble wat rambut cam2 cbe wat rambut cam kat HYD

yg jadik ashiya

taiwan: ella mmg tol2 cam laki cume die over aar..
jepun:maki cam pompuan sesangat terlampau femimine haha

yg jadik nakatsu:

taiwan: jiro jadik nakatsu mmg best feeling die kat ella cam real erk haha
japang: toma pon best gak aku ske giler time die jerit "ore wa homo janai" kat lounge tuh haha mmg besh

so nakatsu aku x dek masalh sbb due2 klakar


jln cite:

taiwan: taiwan nyer ver.mmg kebanyakan sme gan komik cme wak2 awl2 n akhir2 die agk x sme sbb spatutnyer ashiya hilang ksut(cam jln citer jepun) bkan hilang beg
japan: nk dkt same gan komik cme time tgh2 die gam sorounding die x sme gan komik

tp aku ske japang nyer...sbb die lgi klakar ^.~

skian time kaseh
Malaysian
855 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / F / malaysia
Offline
Posted 12/28/08
aku prefer jepun lagi dari taiwan, sbb jepun nyer lagi lawak, terguling2 aku gelak..
aku suka sgt kt nakatsu, time dia riso, mesti ckp sorng2 dan penuh action...lawak giler la nakatsu ni..
dah la comel..hehe...

kalo watak sano lak, aku suka yg taiwan, sbb lagi ensem..hihik...mybe aku kurang berkenan ngn fesyen rambut dia kot..
apapun, taiawan still best dan lawak..
Malaysian
3422 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia
Offline
Posted 12/28/08

anaidsor84 wrote:

aku prefer jepun lagi dari taiwan, sbb jepun nyer lagi lawak, terguling2 aku gelak..
aku suka sgt kt nakatsu, time dia riso, mesti ckp sorng2 dan penuh action...lawak giler la nakatsu ni..
dah la comel..hehe...

kalo watak sano lak, aku suka yg taiwan, sbb lagi ensem..hihik...mybe aku kurang berkenan ngn fesyen rambut dia kot..
apapun, taiawan still best dan lawak..


Btul sano x sronok lgsung yg jpn tu mcm org tua tapi nakatsu tu cml giler2.. Kan bgs klaw die jd hero
First  Prev  1  2  Next  Last
You must be logged in to post.