First  Prev  1  2  3  4  5  6  Next  Last
Post Reply Cadangan utk Group
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/25/08 , edited 11/28/08
aku dah prepare utk update group ni..kalau tiba2 aku kena buang jd mod..nanti aku serah kat 'sorang' utk tukar.

ini isi kandung baru nya...kalau ade ape2 cadangan beritahu ye!

1. fun facts
-info tentang malaysia, dikemaskini secara mingguan.
-termasuk lokasi menarik, sejarah, makanan & budaya

2. featured artist
-juga di-update scr mingguan
-1 artis 1 minggu, penyanyi, pelakon, pelukis ect

3. [email protected] tahun/ b'day
-kita dah ade ruang ni...jd, tak perlu explain lg

4. links & affiliates
-ke group korang & website2 yg menarik for malaysian.

ade lagi yg nak tambah?
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 11/26/08 , edited 11/26/08
aku ada blakang lu bro..sapa brani remove lu
p/s: ni post spam.jgn lyn sgt
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/26/08
ah aku dah dapat satu lagi idea....
berita semasa - aku letak yg hot2 je lah...yg penting mane tau korang kena interview ke kena tanya ke...berguna jugak kan?
Head Of Mod
8109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Trg,Malaysia
Offline
Posted 11/26/08
aku xde idea tol la..kalu rase mcm dpt idea,baca 1st post,tgk2 dh ada..ekekke..
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 11/26/08
aku tringin gler dowh cam kiter wat ptandingan tanpa hadiah just 4 fun laa dikatakan

papepon skong kmoo aegis!!!

btw berita semasa tuh brita btol2 ke brita psl group ni jeh??
klo brita smasa yg internatiolnyer bleh?
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/27/08

korfkid wrote:

aku tringin gler dowh cam kiter wat ptandingan tanpa hadiah just 4 fun laa dikatakan

papepon skong kmoo aegis!!!

btw berita semasa tuh brita btol2 ke brita psl group ni jeh??
klo brita smasa yg internatiolnyer bleh?


berita2 tempatan la. aku cedok la dr utusan ke. b-harian ke, straits time ke sikit2. sbb aku rasa ade antara korang ni malas baca surat khabar macam aku.
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 11/27/08


ko pnah bce bahagian "mcm2" BH x?? sb tuh brita international yg mnarik..n plik so mungkin mnarik org ntok bce bg yg x ske bce surat khbar mcm aku gak hahaha
Co-creator
451 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / F / Malaysia
Offline
Posted 11/28/08
bagos la aegis nih.
nnti aku tlg cube carikkn idea.
*perah otak smpai kempis*
owh yerk..psl yg kop kate tuh.
contest eyh? contest ape kte nk bwat?
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/28/08
cakap pasal contest...baru aku dpt idea. tambah satu lagi...
group events
-utk mula2 ni kita buat "pic caption contest" dulu okay tak?
contest ni cam kita letak satu gambar pastu tgk lah siapa yg paling creatif letak ayat2 kat gambar tu. cam ayat siapa paling kelakar dia lah yg menang. 2 minggu kumpul penyertaan, 2 minggu utk vote.
Co-creator
451 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / F / Malaysia
Offline
Posted 11/28/08
owh! cam sonok jek!
kirenye..cam wat komek pon trime ke?
erm..mods x leh join kan? sedeyhnye. huhu~
570 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / M / at my room
Offline
Posted 11/28/08
aku ada 1 blog website...dia ada macam2.....tapi .........



Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/28/08

SlayerShana wrote:
owh! cam sonok jek!
kirenye..cam wat komek pon trime ke?
erm..mods x leh join kan? sedeyhnye. huhu~

alah, mods pon leh join....
ps: ko ke yg buang madara dr mods? sbb dah ade yg tuduh aku bukan2.



rannz wrote:
aku ada 1 blog website...dia ada macam2.....tapi .........

kalau menarik ape salahnya...boleh add kat links
Co-creator
451 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / F / Malaysia
Offline
Posted 11/28/08

Aegis85 wrote:


SlayerShana wrote:
owh! cam sonok jek!
kirenye..cam wat komek pon trime ke?
erm..mods x leh join kan? sedeyhnye. huhu~

alah, mods pon leh join....
ps: ko ke yg buang madara dr mods? sbb dah ade yg tuduh aku bukan2.


oit2!
xkn tuduh aku pulak?? >.<
x psl2 aku ditanye. =_=
570 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / M / at my room
Offline
Posted 11/28/08
tapi aku x fitnah aegis....dah mmg btol...aku x kata ko buang uchihamadara buang dia sbgai mod.......

aku tau sapa buang la
www.fiq-life.blogspot.com
Assistant Mod
26851 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Few kilometres fr...
Offline
Posted 11/28/08

SlayerShana wrote:

oit2!
xkn tuduh aku pulak?? >.<
x psl2 aku ditanye. =_=


sorry tanya aje...
First  Prev  1  2  3  4  5  6  Next  Last
You must be logged in to post.