First  Prev  1  2  3  4  5  6  Next  Last
Post Reply Cadangan utk Group
Co-creator
451 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / F / Malaysia
Offline
Posted 12/11/08

amad93 wrote:

tukar card member club,
sbb xlawa,


x lawa ke?(aku yg bwat)
hahax!
xper la.
aku pn mase tuh baroo cube2 nk bwat card.
kalo ade bekgrawn yg lawa bleyh la share kat sni eyh..?
arigatou.. ^^
Malaysian
40772 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M
Offline
Posted 12/11/08

SlayerShana wrote:


amad93 wrote:

tukar card member club,
sbb xlawa,


x lawa ke?(aku yg bwat)
hahax!
xper la.
aku pn mase tuh baroo cube2 nk bwat card.
kalo ade bekgrawn yg lawa bleyh la share kat sni eyh..?
arigatou.. ^^


skunk ni aku tgh nk wat kad kat photoshop,
so myb u can u design tu,
huhu,
Malaysian
8119 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Malaysia
Offline
Posted 12/12/08
tabik spring la!
hampa smua mmg amik serius ttg kemaskini group ni yeah..
bgus2..
mmg bertanggungjawab..
mcm ni la bru smua respek!
teruskan usaha anda!
ili sentiasa menjenguk group ini^^

uat la ruangan tatabahasa?
lalala.. yg bhs mlayu yg canggih2 yg jarang diguna..
bru a dpt skor dlm exam xD
thn dpn shaheera nak SPM ni
T^T
wahahahax..

-shaheera.
Malaysian
8119 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Malaysia
Offline
Posted 12/12/08
eh! card member sgt kecil comel lawa dan cayalah
ok la tu..
^^
sentiasa terpampang kat page CR shaheera
-shaheera.
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 12/13/08
kesian spring...x pasal dia pon terbabik...tabik spring....
Malaysian
3620 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M / alor star kedah m...
Offline
Posted 1/8/09

kser34 wrote:

kesian spring...x pasal dia pon terbabik...tabik spring....


ape nko merepek nie...!! ...
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 1/10/09

faris320 wrote:


kser34 wrote:

kesian spring...x pasal dia pon terbabik...tabik spring....


ape nko merepek nie...!! ...


aku rse la kser di nk tulis "x pasal dia pon tertabik" laa
Moderator
4691 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Kamina City
Offline
Posted 1/16/09
bkn bkn.....tabik "spring" asal ada spring di belakan tu...aku pon kata kesian kat "spring" tuh

lol
Co-creator
2903 cr points
Send Message: Send PM GB Post
20 / M / malaysia,rawang
Offline
Posted 1/20/09
x phmmm
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 2/20/09 , edited 7/12/09

bende mudah kalau tidak paham kena masuk tadika balik lar jawabnya.

saya rasa kena buat satu ujian untuk mengrekrut mods baru.utk back up mana-mana mods yg bz.


lar mcm tergolek anjing.nmpk tak pasal-2 anjing terbabit.manusia yg tergolek nama anjing yang naik.
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 2/24/09 , edited 2/25/09


buat ruangan utk user berkarya,contohnya sajak,puisi gurindam dan sebagainya.
kalau menarik boleh letak kat profile group.

Malaysian
36320 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M / Malaysia
Offline
Posted 3/15/09
Group ni dah tak hidup
Malaysian
934 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / Beautiful Earth!
Offline
Posted 5/5/09
cadangan : warnewarnikan grup ni ngan nippon paint..sure heboh punye..!
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 5/15/09
MADARA AMIR CHAOS WARRIOR


aq ngaku semua chaos yg berlaku d group nie angkara aq.

aq akn bgtau semua perkara spya aq tak berhutang dosa

aq nak bersihkan nama aq.

walau pahit mcm mn pn aq kn panggang gak chaos yg aq dh buat.

aq tak minta korang maafkan aq,cuma nk terima aq seadanya diri aq.

kalau korang nak marah,benci,pulaukan aq pn tak pe.mmg slh aq gak

aq akn pastikan lps nie semua masalah,perselisihan faham,pergaduhan antara user akn lenyap.jika timbul gak jangan lp habak kat aq.

aq nak wat satu permintaan

aq nak pihak berwajib kembalikan rank aq.aq nak update semua forum.nak kasi semua berfungsi dan ad sambutan

aq berterus-terang aq tak boleh jamin untuk tidak buat lg chaos,sbb style aq mmg chaos like hurricane.

tapi aq dh boleh kawal sifat chaos dalam diri aq.

aq nak minta maaf pn tak guna sbb dah berlaku dan ia bukan mudah utk lupakan saja ap yg aq dh buat.ia bagaikan meninggalkan parut dan luka yg sukar sembuh.

ok,korang nak aq mula dr mana??kalau ad yg nama dia terbabit jangan bertindak melulu,dengaq dulu ap yg aq nak taip.

aq psti bgtau semua tanpa ad selindung ap-2

BERANI KERANA BENAR,TAKUT KERANA SALAH.BERANI BUAT BERANI TANGGUNG AKIBAT.
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 5/31/09


aq nk kuasa forum mod.
First  Prev  1  2  3  4  5  6  Next  Last
You must be logged in to post.