Created by NIESAH
Post Reply pendapat korang tentang filem GENG...
Malaysian
3360 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / F / malaysia
Offline
Posted 2/23/09
bagi aku cite die best sangat cume kekurangan aksi upin dan ipin...trademark ''betul,betul,betul'' pun kurang


part paling aku suke masa upin ipin dan rajoo nak jatuh gaung sbb nak kejar opet....pastu datuk dan opah dorang lak wat benda yg same sbb nak cari dorang
Malaysian
2888 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M / malaysia
Offline
Posted 2/23/09 , edited 2/23/09
cite geng best sangat (9/10) !tapi kalo ade kwn upin dan ipin cam mei mei ,mail lagi best kan?
Malaysian
3360 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / F / malaysia
Offline
Posted 2/24/09

rinko83 wrote:

cite geng best sangat (9/10) !tapi kalo ade kwn upin dan ipin cam mei mei ,mail lagi best kan?


BETUL,BETUL,BETUL...
perasan x suare sikh die guna suare jarjit..pastu suare opett die gune suare fizi
Malaysian
350 cr points
Send Message: Send PM GB Post
19 / F / Malaysia
Offline
Posted 1/7/10

NIESAH wrote:


rinko83 wrote:

cite geng best sangat (9/10) !tapi kalo ade kwn upin dan ipin cam mei mei ,mail lagi best kan?


BETUL,BETUL,BETUL...
perasan x suare sikh die guna suare jarjit..pastu suare opett die gune suare fizi




ak stuju lorh
Malaysian
8119 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Malaysia
Offline
Posted 1/13/10
ttg filem geng tu, ili puas hati jugak la sbb mmg Malaysia takat tu ja boleh p.. tapi takat ni pon da kira hebat la bgi Malaysia.. ili suka sgt.. sound diew bes, cuma nmpk mcm keras2 lgi animasi tu.. xpa, blh dibaiki tu.. relax la.. xkan nak terus power kan animasi kita.. step by step a.. pd ms akan dtg mesti da gempak, harap negara len akan ketahui kwujudan kita ni.. ahaha

ili tu merujuk kpd diri shaheera la.. ahahah
Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 2/25/10
something new kat industri animasi malaysia~!!!!!
masih leh dipertingkatkan lg....lgpun Les Qopac x cukup org nak wat cite terer2 ni.....
lain la cam cite Final Fantasy tu...org nyer banyak pas2 teknologi pun canggih....

tp xpe Malaysia tengah bangkit skrang ni!!!!
Kite tunggu jer~!!!!!
You must be logged in to post.