Post Reply Pelajar2 form 4 2009
Malaysian
758 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 2/25/09
Salam.....ada tak sesapa yang Form 4 ni amik EST?
korang rasa susah tak mata pelajaran ni???
Beri sebab kenapa?
Malaysian
2185 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / malaysia,terengganu
Offline
Posted 2/25/09
gua form 4 tapi gua dah berhenti sekolah........

skrg ni gua xtahu mata pelajaran susah ke x.......
Malaysian
40772 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M
Offline
Posted 2/26/09

DarkerMan86 wrote:

gua form 4 tapi gua dah berhenti sekolah........

skrg ni gua xtahu mata pelajaran susah ke x.......


asl ko benti skowl ?
Malaysian
40772 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M
Offline
Posted 2/26/09
susah sgt
Malaysian
2185 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / malaysia,terengganu
Offline
Posted 2/26/09

amad93 wrote:


DarkerMan86 wrote:

gua form 4 tapi gua dah berhenti sekolah........

skrg ni gua xtahu mata pelajaran susah ke x.......


asl ko benti skowl ?



saje je.....
Malaysian
3360 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / F / malaysia
Offline
Posted 2/26/09 , edited 3/8/09
aku form 5...aku pun amik EST...subjek ni bleh dikatakan susahlah jugak sebab bahasa science dlm inggeris susah sikit, lain drpd enggeris biase...kadang2 nak wat report,banyak idea tp x tau macam mane nak tulis tapi yg peliknye bile ujian markah est la yg menyumbang utk dapat A pelik bin ajaib...hahaha
Malaysian
758 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 2/26/09
hmm...betul2......abang aku dlu dia ada amik EST dalam SPM...pastu dia dapat A...
aku rasa EST susah...tapi abg aku cakap senang je....hehe
Malaysian
40772 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M
Offline
Posted 2/27/09

DarkerMan86 wrote:


amad93 wrote:


DarkerMan86 wrote:

gua form 4 tapi gua dah berhenti sekolah........

skrg ni gua xtahu mata pelajaran susah ke x.......


asl ko benti skowl ?



saje je.....


nabi suruh umat die tuntut ilmu
haha
ceramah la plak
Malaysian
2698 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / banting,selangor,...
Offline
Posted 3/3/09
saye dak form 5....saye pon ade ambek EST.....alaaaa senang jeeee.................... .....
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 3/10/09

mmg skang tak nampak ap kegunaan ilmu masa menengah.
tapi bila nak masuk U nnti baru sedar yg pelajaran tu penting
sy pn prnh rs nak benti sklh jer
tapi bila pk balik,rasa rugi plak kalau miss class.
Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 3/26/09
aku form 4 gak...tp aku x amik EST...bkn aku je,satu kelas x ambik~!!!!
Posted 4/23/09
aha . sme laa cm luv_atiqah .

x amik EST gak . cuuz ckgu skola kate bnde alah tuwh senang .

so x yah study . aha .

:D
Malaysian
934 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / Beautiful Earth!
Offline
Posted 6/1/09
sape fom 4 amek sains angkasa?
Malaysian
280 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / STAY WITH WU CHUN
Offline
Posted 2/10/10
aku form4 taon pas....taon ney nk spm larh....
aku bdak akaun....bleh than larh....aku xbpe mnat admt,tp nak wt cam ne ambik jew larh....
You must be logged in to post.