Post Reply EMERALDLION N STALTHPANTHER1 BATTLE HERE
Creator
25060 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M
Offline
Posted 3/21/09
Answe the folliwing by submitting ur answers here:

1. 1.Who did Yusei duel to get the law off his friends tail?
a)Goodwin
b)Jack
c)Trudge
d)Leo

2.What is the names of Yusei's friends back home?
a)Terri,Bill,Ned,Rick
b)Tank,Blitz,Nervin,Rally
c)Todd,Brad,Nick,Ralph
d)Tim,Barry,Nate,Rodney

3.Who dueled Yusei with an insect deck?
a)Joey
b)Trudge
c)Luna
d)Uryu

4.Where is Jack's signer mark on him?
a)left arm
b)right leg
c)right arm
d)left leg

5.What is the dubbed versions beginning theme song?
a)Secret of Five
b)Ride to Survive
c)Hyperdrive
d)We were born to Ride

6.How many people did Yusei duel in prison?
a)4
b)2
c)3
d)1

7.How many times has Yusei dueled Trudge so far?
a)7
b)1
c)5
d)3

8. Where is Yusei's signer mark at on him?
a)left arm
b)right leg
c)left leg
d)right arm

9.How did Yusei get a deck to duel against the warden?
a)a card given to him by each prisoner
b)a hidden deck he had
c)borrowed the old mans deck
d)borrowed Tanners deck

10.Who did Yusei duel with his Duel Runner on the line?
a)Luna
b)Uryu
c)Trudge
d)Tanner


Posted 3/21/09
1.b

2. b

3.a

4.c

5.d

6.b.

7.c

8.d

9.c

10.c

i gave it my best i hope i did good heheehe lol
Creator
25060 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M
Offline
Posted 3/21/09
1.a
2.a
3.a
4.c
5.d
6.a
7.d
8.d
9.b
10.a
Moderator
8617 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / somewhere online
Offline
Posted 3/21/09
The results are emerald lion 4/10 right n stealthpanther 3/10.so the winner of this round is emerald lion.congratulations ur going 2 the next round..
Creator
25060 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M
Offline
Posted 3/21/09


Answe the folliwing by submitting ur answers here:

1. 1.Who did Yusei duel to get the law off his friends tail?
a)Goodwin
b)Jack
c)Trudge
d)Leo

2.What is the names of Yusei's friends back home?
a)Terri,Bill,Ned,Rick
b)Tank,Blitz,Nervin,Rally
c)Todd,Brad,Nick,Ralph
d)Tim,Barry,Nate,Rodney

3.Who dueled Yusei with an insect deck?
a)Joey
b)Trudge
c)Luna
d)Uryu

4.Where is Jack's signer mark on him?
a)left arm
b)right leg
c)right arm
d)left leg

5.What is the dubbed versions beginning theme song?
a)Secret of Five
b)Ride to Survive
c)Hyperdrive
d)We were born to Ride

6.How many people did Yusei duel in prison?
a)4
b)2
c)3
d)1

7.How many times has Yusei dueled Trudge so far?
a)7
b)1
c)5
d)3

8. Where is Yusei's signer mark at on him?
a)left arm
b)right leg
c)left leg
d)right arm

9.How did Yusei get a deck to duel against the warden?
a)a card given to him by each prisoner
b)a hidden deck he had
c)borrowed the old mans deck
d)borrowed Tanners deck

10.Who did Yusei duel with his Duel Runner on the line?
a)Luna
b)Uryu
c)Trudge
d)Tanner




StealthPanther1 wrote: ITS OFFICIAL WINNER OF DIS MATCH UP IS EmeraldLion

You must be logged in to post.