Post Reply hs3 and 042990m024 BATTLE HERE
Creator
25060 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M
Offline
Posted 3/21/09
4. 1.When did Yusei's signer mark first appear on his arm?
a)dueling Tanner
b)dueling the warden
c)during his duel with Jack
d)dueling Trudge

2.Why did Yusei duel Jack in the Kaiba Dome?
a)for the fun of it
b)to get his Stardust Dragon back
c)to show Jack something
d)to hurt him

3.Who helps Yusei prepare for the Fortune Cup?
a)Jack
b)Goodwin
c)Tank
d)Blister

4.Which friends does Yusei get reunited with while preparing for the Fortune Cup?
a)Tanner and Yanagi
b)Nervin and Rally
c)Goodwin and Zarza
d)Blister and Tank

5.Who dueled first in the Fortune Cup?
a)Jack and Akiza
b)Kreiger and Luna
c)Akiza and Yusei
d)Kreiger and Leo

6.Who dueled second in the Fortune Cup?
a)Kreiger and Luna
b)Sir Randsborg and Akiza
c)Yusei and Jack
d)Jack and Akiza

7.Who takes the place of the caped Shira in the Fortune Cup?
a)Hunter Pace
b)Yanagi
c)Trudge
d)Tanner

8.What is the name of the scientist that works for Goodwin?
a)Zarza
b)Trudge
c)ZigZix
d)Blister

9.Which card does Akiza use to win her duel?
a)RedDragon Archfiend
b)Stardust Dragon
c)BLue Eyes White Dragon
d)Black Rose Dragon

10.Who does Yusei duel first in the Fortune Cup?
a)Luna
b)Jack
c)Hunter Pace
d)Akiza
Posted 3/21/09
1) c
2) b
3) d
4) a
5) d
6) b
7) a
8) c
9) d
10) c

I hope I didn't get that many wrong--I kinda guessed half of them since I'm not familiar with the dubbed names. n_n;;
Duelist
33433 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / california
Offline
Posted 3/21/09

hs23 wrote:

1) c
2) b
3) d
4) a
5) d
6) b
7) a
8) c
9) d
10) c

I hope I didn't get that many wrong--I kinda guessed half of them since I'm not familiar with the dubbed names. n_n;;


1) c
2) b
3) d
4) a
5) d
6) b
7) a
8) c
9) d
10) c
Creator
25060 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M
Offline
Posted 3/21/09 , edited 3/21/09

StealthPanther1 wrote: DA WINNERS OF THIS MATCH IS A TIE. BOTH PLAYERS MOV EON 2 NEXT ROUND ON WEDNESDAY


4. 1.When did Yusei's signer mark first appear on his arm?
a)dueling Tanner
b)dueling the warden
c)during his duel with Jack
d)dueling Trudge

2.Why did Yusei duel Jack in the Kaiba Dome?
a)for the fun of it
b)to get his Stardust Dragon back
c)to show Jack something
d)to hurt him

3.Who helps Yusei prepare for the Fortune Cup?
a)Jack
b)Goodwin
c)Tank
d)Blister

4.Which friends does Yusei get reunited with while preparing for the Fortune Cup?
a)Tanner and Yanagi
b)Nervin and Rally
c)Goodwin and Zarza
d)Blister and Tank

5.Who dueled first in the Fortune Cup?
a)Jack and Akiza
b)Kreiger and Luna
c)Akiza and Yusei
d)Kreiger and Leo

6.Who dueled second in the Fortune Cup?
a)Kreiger and Luna
b)Sir Randsborg and Akiza
c)Yusei and Jack
d)Jack and Akiza

7.Who takes the place of the caped Shira in the Fortune Cup?
a)Hunter Pace
b)Yanagi
c)Trudge
d)Tanner

8.What is the name of the scientist that works for Goodwin?
a)Zarza
b)Trudge
c)ZigZix
d)Blister

9.Which card does Akiza use to win her duel?
a)RedDragon Archfiend
b)Stardust Dragon
c)BLue Eyes White Dragon
d)Black Rose Dragon

10.Who does Yusei duel first in the Fortune Cup?
a)Luna
b)Jack
c)Hunter Pace
d)Akiza


You must be logged in to post.