Post Reply Hadou and x-mew-ichi-ichigo-x
Creator
25060 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M
Offline
Posted 3/21/09
3. 1.How did Yusei get his Duel Runner?
a)he stole it
b) he bought it
c)he built it himself
d)someone gave it to him

2.What are the names of the 4 signers already?
a)Jeff,Yami,Lisa,Ashley
b)John,Yugi,Lita,Amber
c)Joe,Yisai,Lola,Angel
d)Jack,Yusei,Luna,Akiza

3.What is the name of the 2 Japenese beginning theme songs?
a)Boars and Llamas
b)Bonds and Last Train
c)Friends and Lovers
d)Brags and First Train

4.Who sang the 1st Japanese beginning theme song?
a)Titona
b)Kizuna
c)Tuna
d)Lapona

5.Who sang the 2nd Japanese beginning theme song?
a)Alice Nine
b)Masataka Nakagauchi
c)Kizuna
d)Atarashii Asa

6.How did Yusei meet Luna and Leo?
a)on the street walking
b)in a store
c)at a restaurant
d)by driving his runner into where they live at and they find him

7.Who helped Yusei break into the facility?
a)Goodwin
b)Blister
c)Trudge
d)Tanner

8.Where does Jack live now?
a)New Domino City
b)Old City
c)Boondocks
d)Country

9.What is the name of Yusei's dragon?
a)Red Eyes Black Dragon
b)Blue Eyes White Dragon
c)Stardust Dragon
d)Crimson Dragon

10.What is the name of Jack's dragon?
a)Stardust Dragon
b)Crimson Dragon
c)Black Rose Dragon
d)Red Dragon Archfiend
Duelist
17833 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 3/21/09
5439 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / Doha , Qatar
Offline
Posted 3/21/09
1)C
2)D
3)B
4)B
5)D
6)D
7)B
8)A
9)C
10)D
Creator
25060 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M
Offline
Posted 3/21/09

StealthPanther1 wrote: DA WINNER OF THIS MAATCH IS A TIE. BOTH PLAYERS MOVE 2 NEXT ROUND


3. 1.How did Yusei get his Duel Runner?
a)he stole it
b) he bought it
c)he built it himself
d)someone gave it to him

2.What are the names of the 4 signers already?
a)Jeff,Yami,Lisa,Ashley
b)John,Yugi,Lita,Amber
c)Joe,Yisai,Lola,Angel
d)Jack,Yusei,Luna,Akiza

3.What is the name of the 2 Japenese beginning theme songs?
a)Boars and Llamas
b)Bonds and Last Train
c)Friends and Lovers
d)Brags and First Train

4.Who sang the 1st Japanese beginning theme song?
a)Titona
b)Kizuna
c)Tuna
d)Lapona

5.Who sang the 2nd Japanese beginning theme song?
a)Alice Nine
b)Masataka Nakagauchi
c)Kizuna
d)Atarashii Asa

6.How did Yusei meet Luna and Leo?
a)on the street walking
b)in a store
c)at a restaurant
d)by driving his runner into where they live at and they find him

7.Who helped Yusei break into the facility?
a)Goodwin
b)Blister
c)Trudge
d)Tanner

8.Where does Jack live now?
a)New Domino City
b)Old City
c)Boondocks
d)Country

9.What is the name of Yusei's dragon?
a)Red Eyes Black Dragon
b)Blue Eyes White Dragon
c)Stardust Dragon
d)Crimson Dragon

10.What is the name of Jack's dragon?
a)Stardust Dragon
b)Crimson Dragon
c)Black Rose Dragon
d)Red Dragon Archfiend


You must be logged in to post.