First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Next  Last
Post Reply Ape yg menariknyee malaysia bg korang??
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 12/25/07
mmm kalo sy...KLCC kut
Malaysian
22861 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / F / in jaejoong's ♥ f...
Offline
Posted 12/25/07
sume!!!!!^__^
Malaysian
13017 cr points
Send Message: Send PM GB Post
41 / F / PJ, Malaysia
Offline
Posted 12/26/07
food - Malaysia ni mmg kaya dengan pelbagai jenis dan citarasa makanan. Sebab tu lah kebanyakan Malaysians teramat sihat ... di bahagian perut.. kui3

percayalah cakap akk ni.. Malaysia ni negara yg paling senang nak cari makanan 24 jam sehari.. kalau tetiba lapar pukul 2 pg pun - no worries - gi je lah kedai mamak or gerai tomyam yg berlambak2 di tepi jalan tu.

kat negara lain.. sorrylah babe! Masa akk study in Australia, most kedai tutup pukul 7 mlm. Kalau ada yg buka pun - kedai ala 7-Eleven atau kedai Asians


Mat Sallehs yg pernah dtg M'sia pun puji food kt negara kita antara plg best!
Malaysian
4232 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia
Offline
Posted 12/26/07
Apa yg best? Hmm.... I think tentang sejarah negara kita kut. Sebab I suka sejarah melayu.
Malaysian
4232 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia
Offline
Posted 12/26/07
Saya pun setuju!
Malaysian
13017 cr points
Send Message: Send PM GB Post
41 / F / PJ, Malaysia
Offline
Posted 12/26/07
rokiah, hibiya... agree 100% . Malaysians masih belum capai sikap 'First Class Mentality'. Dr segi kemudahan, mmg Malaysia boleh berbangga, LRT, twin tower, shopping malls. Tapi bila sampai kepada penjagaan kemudahan ni semua, tak leh harap. Itu yg jadi longkang tersumbat, toilet kotor, kemudahan awam kena vandalised dan bermacam-mcam lagi..

alamaks aii.. cam wat karangan BM aje
Malaysian
4232 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia
Offline
Posted 12/26/07
Hehehe.... Kak suzanis buat karangan BM bagus juga. Tapi ada bahasa ingggeris la pulak! Selain itu, benda yg best tentang Malaysia adalah dapat makan BURGER RAMLY!
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 12/28/07
lupe lak jgn lupe DURIAN!!!
Malaysian
4232 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia
Offline
Posted 12/28/07
ALAMAK! Terlupalah pulak tentang durian.
Malaysian
13017 cr points
Send Message: Send PM GB Post
41 / F / PJ, Malaysia
Offline
Posted 12/29/07
hiks hibiyaa.. nak wat camne..
dah bertahun keje 'copywriter' so dua2 bahasa tu terlekat kat bibir (and tangan yg naip)
ye.. ye.. burger ramly yg x dpt kat negara lain.. Patutnya Burger RAMLY ni bukak franchise cam McD or Burger King - bukak cawangan kat negara lain - sure laku gilerrr


HibiyaFC3S wrote:

Hehehe.... Kak suzanis buat karangan BM bagus juga. Tapi ada bahasa ingggeris la pulak! Selain itu, benda yg best tentang Malaysia adalah dapat makan BURGER RAMLY!


Malaysian
4232 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia
Offline
Posted 12/29/07
Memang betul! Kpd org malaysia yg belajar oversea mesti belinya burger ramly.
Moderator
ezd
3173 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M / mlys
Offline
Posted 12/30/07
malaysia laen dr yg laen.....
ya~ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 12/30/07

HibiyaFC3S wrote:

Hehehe.... Kak suzanis buat karangan BM bagus juga. Tapi ada bahasa ingggeris la pulak! Selain itu, benda yg best tentang Malaysia adalah dapat makan BURGER RAMLY!


hehe plik aku hibiya asyik2 burger ramlu..keje kat burger ramly ke?? :D..tp tul gak tu kak suzanis sy sokong!!! jom ramai2 support beurger ramly supaya diorang wat cawangan cam mcdonald.!!
Malaysian
4232 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia
Offline
Posted 12/30/07
HAI ! Bagaimana aku ingin bekerja di kedai burger ramly malahan aku baru 13 thn. Tapi best jugak kerja dkt situ!
Malaysian
1232 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M / Athohaya
Offline
Posted 12/31/07
jadi blaja ler bebetul hibiya................

thn ni aku nak SPM dah (course Engeniering)....... arap dpt byk A1 kikiki.... nk blaja kt jepun..... pastu nak bukak syarikat anime.....

psl 'First Class Mentality' kak suzanis sy sokong abis-abisan.... lg lg kalo bdk melayu..... sbb tu la nk blaja kt jepun.....
First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Next  Last
You must be logged in to post.