Questions and Answers
Posted 7/10/09 , edited 2/2/10
Here is where your questions will be answer by the Headmistress/Creator of Academy. But before you start asking please read the following Questions and Answers.

Academy Questions


Question 1: What is this group about?

Answer: Group is not the correct term to call the Academy. Academy Bleach is where you can become a Shinigami Captain (Soul Reaper Captain to those who only watch the English Dub,); or even an Espada. But first you must complete 6 years at the Academy and then work your way up the ranks.

Question 2A: Do I really have to spend 6 years here just to finish the Academy course?

Answer: Of course not. You just have to complete assignments, win contests, etc. and with completeing all those fun tasks, you will gain AB Points.

Question 2B: Do I have to be on a certain time in the day? Ex: "If I'm in the Morning Class, do I have to be on in the Morning?"

Answer: Of course not, you can be online whenever you have the chance/want to be online.

Question 3: What are AB Points?

Answer: You must gain over 300 points in order to complete the Academy course. 100 Points to go up a rank when you are accpeted into ranks.

Question 4: How do I sign up for a class?

Answer: CLICK HERE to register.

Question 5: Where do I get a Membership Card (ID Card)?

Answer: CLICK HERE to sign up for a card.

Question 6: What are assignments?

Answer: Assignment are for the students in order to complete the Academy course. And they vary between species and classes. Check Group Profile for more details about the classes and species.

Question 7: What are missions?

Answer: You do not have to worry about missisons when you are in the Academy. But if you are a seated officer than missions are your tickets to become the strongest in your group/squad.

Question 8: When Missions and Assignments are complete what do you gain?

Answer: When you complete a mission or an assignment, you gain AB Points. See the Answer to Question 3.

Question 9: Where can I complete missions/assignments?

Answer: Check the forums. But make sure you get the right class. Ex: Night students can only complete the Night Class assignments.

Question 10: Where can I see the AB Points that I have gained?

Answer: CLICK HERE to see your AB Points.

Question 11: Can I just skip the Academy Course and go straight into the Ranks?

Answer: No you cannot but there is a way to skip the Academy. Well there are a few ways. It's either to become a Teacher or Mod. And if you get accepted then you are immendality accepted into the ranks.

Question 12: Where can I apply to become a Mod or Teacher?

Answer: Mod Application,Teacher/Headmaster Registeration

Question 13: Are we Role Playing of not?

Answer: Yep we sure are. Click here.

Question 14: Where can I post my ideas?

Answer: Click Here


Bleach Questions


Question 1: Why is Bleach called Bleach?

Answer: According to this article interviewing Tite Kubo, he thought that 'black' associate with 'death' and 'shinigami', but that's too boring. Then he thought 'white' but that's too obivious, so he named it Bleach.

Question 2: Why did Tite Kubo choose Spanish words/names for the Arrancar attacks?

Answer: Tite Kubo loves Spanish and thought it was bewitching. And yes it's as simple as that.


~~~~~~~~~~Still Under Construction~~~~~~~~~~~~

Have any questions not answered here; then post your question.
Posted 2/3/10

Raptor-03 wrote:

that skyneko can help you


It seems that you're implying something and no she can't; she's on hiatus and she's not allowed in that group till she'sin the ranks.
Member
10445 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / United States - N...
Offline
Posted 2/3/10
that skyneko can help you
Posted 2/2/10

Raptor-03 wrote:

then ask skyneko - >.> she can do all the work your doing in 2 hours tops! or ask xAmuTadese!


What are you implying?
Posted 2/3/10

Raptor-03 wrote:

oh damn you are so smart XD - I forgot that she still student! well.....no comment! nothing more to say XD


Not really, I lost my brain somewhere, I think I dropped it in the ocean. Also thank you, I just realized my notifications icon has been out of wack for awhile; I need to fix that soon.
Member
10445 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / United States - N...
Offline
Posted 2/3/10
oh damn you are so smart XD - I forgot that she still student! well.....no comment! nothing more to say XD
Member
7395 cr points
Send Message: Send PM GB Post
19 / F / Outside your wind...
Offline
Posted 2/15/10
mmm..let see..how do u know how many AB you have??
Member
10445 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / United States - N...
Offline
Posted 2/3/10
I need one too XD - dont know how to make one
Teacher
93447 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Graite City
Offline
Posted 2/21/10


I first become a student before I become a teacher here?
Posted 2/15/10

iseviljesslol wrote:

mmm..let see..how do u know how many AB you have??


I believe that you mean AB Points. You can learn your AB Points by visiting the Page. But we will not add any AB Points until you do to the "What did you do to deserve points?" forum.
Posted 2/21/10

galbadiaprjt wrote:



I first become a student before I become a teacher here?


You can become a teacher without becoming a student just go to the Teacher/Headmaster Application forum and follow the fomat correctly cause you only have 1 try to get it right or I will not approve afterwards.
You must be logged in to post.