First  Prev  1  2  Next  Last
monthly test of july!!
Posted 8/6/09
FINISH
mon colle knight
6685 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Earth.
Offline
Posted 8/6/09 , edited 8/6/09

shahratul wrote:


Han-nee wrote:

huh, ada markah jwa? plik....aku hentam ja tuwh>_< kpala aku sakit tul tadi....kali malaikat tarik dosa2 aku, kan ari ni nisfu sya'ban, jd besok buka buru ya para muslimin smua^^ kita buat kebajikan bnyk2, agar dapat masuk syurga..amin^^


Bagus2 ade muslimah kat sini. Sakit kepala ye?? Kat sini laen lak kes nyer... sakit perut


yup2...c zudomon tu pun muslim tuwh^^..anyway, sha, tahniah arh^^ gud job^^ nanti lps ni ada test utk august lagi kan, gud luck arh^^
mon colle knight
3422 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia
Offline
Posted 8/7/09

Han-nee wrote:


shahratul wrote:


Han-nee wrote:

huh, ada markah jwa? plik....aku hentam ja tuwh>_< kpala aku sakit tul tadi....kali malaikat tarik dosa2 aku, kan ari ni nisfu sya'ban, jd besok buka buru ya para muslimin smua^^ kita buat kebajikan bnyk2, agar dapat masuk syurga..amin^^


Bagus2 ade muslimah kat sini. Sakit kepala ye?? Kat sini laen lak kes nyer... sakit perut


yup2...c zudomon tu pun muslim tuwh^^..anyway, sha, tahniah arh^^ gud job^^ nanti lps ni ada test utk august lagi kan, gud luck arh^^


O i c.Thx my frenz... Gud luck 2 u 2
mon colle knight
62685 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Somewhere Out There
Offline
Posted 8/7/09
mon colle knight
62685 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Somewhere Out There
Offline
Posted 8/7/09
F~I~N~I~S~H~!!!
monster maniac
6971 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / M / kaykay
Offline
Posted 8/8/09

QueenOfAnime_14 wrote:




YOUR`RE MARK IS : 80% GRED A
CONGRATULATION!!!

monster maniac
6971 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / M / kaykay
Offline
Posted 8/8/09

seigaku_tezuka wrote:

Posted 8/8/09
GØŚH ĮM ÂŃ ÅDÏÒT x_X
monster knight
57800 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M / ask me
Offline
Posted 8/8/09
monster maniac
6971 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / M / kaykay
Offline
Posted 8/8/09

pokemon1000 wrote:



YOUR MARK IS : 90%
CONGRATULATION!!!


First  Prev  1  2  Next  Last
You must be logged in to post.