First  Prev  1  2  3  4  5  Next  Last
Post Reply korang tau tak kat mane kedai Anime(full anime)
Malaysian
1232 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M / Athohaya
Offline
Posted 12/30/07
kalo korang tau bagi tau la kat mane.. k

Malaysian
4232 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia
Offline
Posted 12/30/07
Sebenarnya susah nak cari kedai yg jual banyak manga dan anime! Kalau u pandai baca bahasa cina, u beli la dkt Sungei Wang.
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 12/30/07
bru nk ckp..sungei wang ade satu kedai tp name kedai..die..dh lup laa harap maap...kat kedai tu ade jual mcm2 pas2 ade satu lg kedai sebelah kedai runcit kat umah aku laa blambak giler manga...dari a-z
Malaysian
1232 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M / Athohaya
Offline
Posted 12/30/07
action figure x de ke
Malaysian
4232 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia
Offline
Posted 12/30/07
Kedai tu nama Sun Comic. Kedai tu pun jual action figure. Tapi sikit je mereka jual!
Malaysian
1781 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / somewhere in this...
Offline
Posted 12/30/07
*korfkid*=
aku nak pindah kat umah ko larh..!!!
senang skit nak beli manga...
Malaysian
3444 cr points
Send Message: Send PM GB Post
116 / anywhere
Offline
Posted 12/30/07
kat mid valley kan ade kdai anime jual figure=.=
Malaysian
4232 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia
Offline
Posted 12/30/07
Mid valley pun ada? Tak perasan pula diorang jual. Nanti check la.
Posted 12/30/07
The Curve ada Sun Comic....
Borders ngan MPH tak banyak.....
Tapi sape duduk kat Bandar Desa Tasik (sape yg minat komik GempakStarz) boleh beli
kat kedai 'News Strait Time' sebelah studio Gempak....


Ape la aku merepek nih....
Posted 12/30/07
Beli dari E-Bay tak ley ke?

Merepek lagi....
Malaysian
13017 cr points
Send Message: Send PM GB Post
41 / F / PJ, Malaysia
Offline
Posted 12/31/07
salam ..
akk ni bukan peminat anime .. tapi saje nak tolong adik2 ni sume..
If i'm not mistaken .. ada satu kedai di basement level in Bangsar Village. Rasanya ada mangan, anime and lots of figurines or dolls or whatever u call it laa

Also, try 'Hiro Comic' di Petaling Street - kalo dr arah entrance dekat simpang Sinar Kota, the shop kat sebelah kiri. Ada satu lagi branch Hiro Comic kat 3rd Flr, S&M shopping Arcade.

jenguk2 la ye...

p/s to cekdoll - action figure shop.. akk rasa ada 1 kedai kt Berjaya Times Square on either 4th or 5th level.. gi la survey.. maaf tak ingat nama kedai tu
Malaysian
4232 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia
Offline
Posted 12/31/07
WAH! Banyaknya kedai yg Kak Suzanis tahu!
Malaysian
1232 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M / Athohaya
Offline
Posted 12/31/07
kikiki... mekacehh... korang bgtau lg yer kalo korang tau.....


lg 1 kak suzanis thanks...... sy nk pegi TS dah ni....hehehe nak gi servey
Creator
3190 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / I am with you til...
Offline
Posted 1/1/08
aku beli kat pasar je...
pasar yg dkat2 ngan umah aku
Malaysian
4232 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia
Offline
Posted 1/1/08
Pasar mestilah jual komik. Hehehe...
First  Prev  1  2  3  4  5  Next  Last
You must be logged in to post.