First  Prev  1  2  3  4  5  Next  Last
Post Reply korang tau tak kat mane kedai Anime(full anime)
Malaysian
10396 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F
Offline
Posted 1/26/08

suzanis wrote:

salam ..
akk ni bukan peminat anime .. tapi saje nak tolong adik2 ni sume..
If i'm not mistaken .. ada satu kedai di basement level in Bangsar Village. Rasanya ada mangan, anime and lots of figurines or dolls or whatever u call it laa

Also, try 'Hiro Comic' di Petaling Street - kalo dr arah entrance dekat simpang Sinar Kota, the shop kat sebelah kiri. Ada satu lagi branch Hiro Comic kat 3rd Flr, S&M shopping Arcade.

jenguk2 la ye...

p/s to cekdoll - action figure shop.. akk rasa ada 1 kedai kt Berjaya Times Square on either 4th or 5th level.. gi la survey.. maaf tak ingat nama kedai tu


YES!!!!hiro comic mmg byk anime!!n murah murah..
Malaysian
4841 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 6/13/08
ape yg korang susah sangat:

First,korang blaja bahase jepun
second,korang pegi KLIA
third,korang terbang ke Jepun
lepas tu,korang pergi AKIHABARA
kan senang!!!(senang la sangat...hehehehehhe~)

aku pun nak merepek gak!!!
Malaysian
5227 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / malaysia
Offline
Posted 6/13/08
nih....aku tau satu tmpat ni....g mid kat tngkat atas skali yg dkat ngan GSC....anime ape ntah name die...kurang2 pon ade r gak tulis 'anime' kat dpan name kedai die..
Malaysian
4075 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / F / Johor Bahru
Offline
Posted 6/13/08
sape yg kt cny tngl kt jb, pgy r skudai parade kt tngkt 5... kt c2 dvd anime2 baru sntiase adew n lme p0wn adew.. sume brg anime arh tpy harge standard r mahal... klw nk PIRATE pown adew... hahaha... ^^
Malaysian
1131 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / F / my very own kingd...
Offline
Posted 6/14/08
try r cari kt speedy atau MPH bangsar village.. kt situ ade gak, tp x byk sgt..
peminat Jdrama untung r.. drama yg best2 byk ade.. anime krg sket..
Malaysian
6789 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / Malaysia
Offline
Posted 6/17/08

apip wrote:

nih....aku tau satu tmpat ni....g mid kat tngkat atas skali yg dkat ngan GSC....anime ape ntah name die...kurang2 pon ade r gak tulis 'anime' kat dpan name kedai die..


animetech...

kalo korang gian sangat nak beli figura korang boleh check kat Thefiguremall

antara figure yg aku beli kat sana




Figma Nanoha Barrier Jacket
Malaysian
3583 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / F / ?????
Offline
Posted 6/22/08
Kat Midvalley 3rd floor ada kedai Animetech. Sunway Pyramid pun ada Animetech. Kalau nak cari buku comic ada Sun Comic kat Sg Wang dan Comic Paradise kat Sunway Pyramid, Asian Avenue. Kat Jaya Jusco Midvalley dgn One Utama ada satu kedai jepun yg jual banyak magazine, dvd, poster anime tapi aku rasa suma dvd kat situ takde subtitle kot. Kat Petaling Street, nama kedai tu aku tak ingat tapi owner dia Japanese kalau tak silap dan kedai tu penuh ngan drama (korean, Japanese) and anime dvd, poster, jigsaw puzzles. Kalau jauh sangat nak beli comic kat shopping mall beli je la dekat kedai runcit mamak berdekatan.
Malaysian
2888 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M / malaysia
Offline
Posted 6/22/08
animetech......kat,midvalley
Posted 6/27/08
huhu..susah nye nk carik..[ssh ke?]

kalo akuh, aku suroh je abg aku gi beli..
slagi dier x jumpe slagi tuh la aku xkan
bukak pintu..
Malaysian
7701 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / Malaysia
Offline
Posted 6/30/08
Aku bagitau satu jelah aku tau...

1 Borneo kat sebelah UMS, Sabah...
hehe.. suma import dari jepun, siap pekerja dia pun dari jepun...LOL
Malaysian
439 cr points
Send Message: Send PM GB Post
39 / M
Offline
Posted 10/27/08 , edited 10/27/08
kedai anime banyak.... merata.......
area k.l banyak ler... negeri lain tak tau lak.......

suncomic kat cineleisure....
area sg wang......
klcc.....
1-utama
tak silap pernah jumpa terminal 1(n9)

laian negeri tak tau la....
sori tak boleh nak membantu,,,,,

Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 10/27/08
banyak tempat boleh cari,tapi kena pandai cari port-port yg link clear.
Chaos Mod
11975 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / At Secret Akatsuk...
Offline
Posted 10/27/08

diana1993 wrote:

huhu..susah nye nk carik..[ssh ke?]

kalo akuh, aku suroh je abg aku gi beli..
slagi dier x jumpe slagi tuh la aku xkan
bukak pintu..



asal,dia tak de kunci rumah ??
Malaysian
4094 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Japan,Tokyo
Offline
Posted 6/16/09
X TAU PUN!
maaf tamil pulak
First  Prev  1  2  3  4  5  Next  Last
You must be logged in to post.