What K-ON! Band Character Are You?
Creator
20993 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / ask your pet bout...
Offline
Posted 1/22/10 , edited 3/4/10
You need to post your answer based on these question. Then, i'll get the result for you ^^





1.If you were in a band, what instrument would you want to play?
(choose at least 1 and at most 2 answers)

a) Guitar
b) Bass Guitar
c) Vocals
d) Drums
e) Keyboard
f) Eh I would just be the band's manager or write their songs.



2.What is your personality like?
(choose at least 1 and at most 2 answers)

a) Caring, goofy, and childish!
b) Funny and sarcastic.
c) Hardworking and mature.
d) Smart and critical.
e) A bit ditzy but lovable.
f) Sweet and helpful.
g) Cute!
h) Playful!



3.Do you like sweets?

a) Of course!
b) Y-yes...very much so...
c) Yep^^
d) Yes, but they're fattening...
e) No



4.How do you do in school?

a) Eh not so good.
b) I'm a hardworker and I get good grades.
c) I am average.
e) Next question please.



5.Do you like to dress up?

a) NO!!! *runs and hides*
b) Yes, it's fun.^^
c) Sure, why not?
d) Secretly I kind of like it.
e) I would rather jump off a cliff.



6.Do you get distracted easily?

a) No
b)Haha, yes.
c)Huh?...*stares off into the distance*



7.Be honest, are you good at playing music?

a) Not really, but I try my best!
b) Yes, I practice every day.
c) Yes I am decent.^^
d) I hardly ever practice...so not really.
e) I know nothing about music.



8.A ghost jumps out in front of you, what do you do?

a) Back off or I will call the Ghostbusters!
b) OMG...AAAHH! *cowers*
c) Hehe I am the one that set this up! >:)
d) Aww cute! :)
e) *Faints*



9.If you were about to perform with your band, how would you prepare yourself?

a) By trying to calm myself down.
b) I'd give a motivational speech to my members.
c) Practice my parts.
d) Just stand around and wait.
e) Maybe eat some cake.
f) Worrying about the performance.



10.Finally, which of these outfits sound the most appealing?
(choose at least 1 and at most 3 answers)

a) A maid outfit would be cute!
b) Hm I would like to dress up as a nurse.^^
c) I will just stick with the cat ears.
d) Anything ordinary please.
e) My school uniform is fine!
f) A cute dress! :)

http://www.theotaku.com/quizzes/view/2492/what_cure_are_you_most_like%3F
Creator
20993 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / ask your pet bout...
Offline
Posted 1/22/10

Here's my result =)


Member
4029 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / F / where? urmmm..
Offline
Posted 1/28/10
1. a
2. a
3. c
4. d
5. b
6. b
7. a
8. b
9. f
10. a,c,f
Posted 1/28/10
1. a
2. a
3. a
4. c
5. b
6. c
7. b
8. b
9. c
10. c,d
Creator
20993 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / ask your pet bout...
Offline
Posted 1/29/10

violet_city wrote:



your result is coming ^^
Creator
20993 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / ask your pet bout...
Offline
Posted 1/29/10

Jpop_mix_hitz wrote:



here's yours ^^
Member
4029 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / F / where? urmmm..
Offline
Posted 1/30/10
whoah! i never thought my result..haha
Creator
20993 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / ask your pet bout...
Offline
Posted 2/19/10
yeah! take ur result here,guyz!
Posted 2/20/10
haha..i dunnow. my result same like me ^^
Member
8905 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / F / USA
Offline
Posted 2/28/10
1.If you were in a band, what instrument would you want to play?
(choose at least 1 and at most 2 answers)
a) Guitar
d) Drums

2.What is your personality like?
(choose at least 1 and at most 2 answers)
b) Funny and sarcastic.
c) Hardworking and mature.

3.Do you like sweets?
c) Yep^^

4.How do you do in school?
c) I am average.

5.Do you like to dress up?
c) Sure, why not?

6.Do you get distracted easily?
b)Haha, yes.

7.Be honest, are you good at playing music?
a) Not really, but I try my best!

8.A ghost jumps out in front of you, what do you do?
c) Hehe I am the one that set this up! >:)

9.If you were about to perform with your band, how would you prepare yourself?
c) Practice my parts.

10.Finally, which of these outfits sound the most appealing?
(choose at least 1 and at most 3 answers)
a) A maid outfit would be cute!
c) I will just stick with the cat ears.
Creator
20993 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / ask your pet bout...
Offline
Posted 3/4/10

locabebe wrote:

1.If you were in a band, what instrument would you want to play?
(choose at least 1 and at most 2 answers)
a) Guitar
d) Drums

2.What is your personality like?
(choose at least 1 and at most 2 answers)
b) Funny and sarcastic.
c) Hardworking and mature.

3.Do you like sweets?
c) Yep^^

4.How do you do in school?
c) I am average.

5.Do you like to dress up?
c) Sure, why not?

6.Do you get distracted easily?
b)Haha, yes.

7.Be honest, are you good at playing music?
a) Not really, but I try my best!

8.A ghost jumps out in front of you, what do you do?
c) Hehe I am the one that set this up! >:)

9.If you were about to perform with your band, how would you prepare yourself?
c) Practice my parts.

10.Finally, which of these outfits sound the most appealing?
(choose at least 1 and at most 3 answers)
a) A maid outfit would be cute!
c) I will just stick with the cat ears.


Here's ur result ^^
Member
8905 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / F / USA
Offline
Posted 3/5/10


Here's ur result ^^


Wow u really describe me…nice, thanks

Creator
20993 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / ask your pet bout...
Offline
Posted 3/5/10

locabebe wrote:



Wow u really describe me…nice, thanks



No prob~ hihi..
You must be logged in to post.