First  Prev  1  2  3  4  5  Next  Last
Report Consistent Problems Here
almvtb 
79006 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M
Offline
Posted 6/20/10
Every time I try to watch a video I am get the exclusive stream for banner, and maybe 3 seconds of video and audio. This has been happening for about 4 days now. Any help would be appreciated.

Thanks.

More details:
aeular 
76182 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M
Offline
Posted 6/20/10
@almvtb missed your post, but check out the thread about charter, it has a solution in it for you.
Posted 6/22/10
I keep trying to upload this one pic of me but it wont show, it will let me upload this one pic but not the one I ant,please help :/
Ronin
94039 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M / California
Offline
Posted 6/22/10

jademeansgreen wrote:

I keep trying to upload this one pic of me but it wont show, it will let me upload this one pic but not the one I ant,please help :/


Please upload the picture in question for us to see, tell us exactly where you are trying to upload it and we'll look into the problem.
http://imageshack.us/
4012 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 6/27/10
i cant play anything i have already put the last know working version of flash on my pc. i have 3 gig of ram and 200 gig of free space on my pc my os is windows vista 32bit firefox
aeular 
76182 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M
Offline
Posted 6/28/10
@gohan4202 Follow the instructions at http://www.crunchyroll.com/forumtopic-627053/help-with-recent-video-playback-problems/ as well as give us the information it asks for so we have some information to go on.
13020 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 7/9/10
Since starting with CrunchyRoll months ago I have had buffering problems despite having a 20MB/s connection which should be more than enough. 720p vids pretty much anytime I want to watch them, but even 480p very often. It seems to be at any time of day but worsens in the evening. At worse it is impossible for me to watch anything as it pauses every minute or so, sometimes it only happens a few times an episode or if I am very lucky not at all, but those occasions are rare. I should note that I posted and did these tests in the middle of the day after giving up trying to watch Naruto in 720p.

[URL=http://www.speedtest.net]


[URL=http://www.pingtest.net]

Also followed the instructions in this thread http://static.crunchyroll.com/forumtopic-577856/videos-not-working-at-all/?pg=5#29645107

Results are below.

Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\Tom>nslookup cp71915.edgefcs.net
Server: resolver1.dyndnsinternetguide.com
Address: 216.146.35.35

Non-authoritative answer:
Name: a116.vi5g5.akafms.net
Address: 77.109.168.54
Aliases: cp71915.edgefcs.net
a116.v719154.c71915.b3.vi5.akamaistream.net


C:\Users\Tom>ping cp71915.edgefcs.net

Pinging a116.vi5g5.akafms.net [77.109.168.54] with 32 bytes of data:
Reply from 77.109.168.54: bytes=32 time=73ms TTL=121
Reply from 77.109.168.54: bytes=32 time=89ms TTL=121
Reply from 77.109.168.54: bytes=32 time=76ms TTL=121
Reply from 77.109.168.54: bytes=32 time=20ms TTL=121

Ping statistics for 77.109.168.54:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 20ms, Maximum = 89ms, Average = 64ms

C:\Users\Tom>tracert cp71915.edgefcs.net

Tracing route to a116.vi5g5.akafms.net [77.109.168.54]
over a maximum of 30 hops:

1 2 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 26 ms 33 ms 111 ms 10.31.56.1
3 10 ms 9 ms 7 ms brnt-core-1a-ge-310-1434.network.virginmedia.net
[213.104.146.49]
4 77 ms 10 ms 75 ms brnt-bb-1a-as0-0.network.virginmedia.net [213.10
5.174.245]
5 39 ms 8 ms 9 ms brnt-bb-1b-ae0-0.network.virginmedia.net [213.10
5.174.226]
6 49 ms 23 ms 15 ms popl-bb-1a-as7-0.network.virginmedia.net [62.255
.81.237]
7 100 ms 73 ms 23 ms amst-ic-1-as0-0.network.virginmedia.net [213.105
.175.6]
8 20 ms 17 ms 67 ms r1ams1.ce.init7.net [195.69.144.210]
9 57 ms 25 ms 20 ms a77-109-168-54.deploy.akamaitechnologies.com [77
.109.168.54]

Trace complete.

C:\Users\Tom>
3018 cr points
Send Message: Send PM GB Post
33 / M
Offline
Posted 7/11/10
i have a problem were every 2-3 videos i watch somewere (random spot) will just stop takeing me to the replay button with a list of other shows the spot isent allways the same even when it happens in the same video also the only way to fix it is the refresh the page and skip to were it stoped and keep going if i hit replay nothing happens its still stuck (1-2 videos have stoped and i culd tell it had issues with an exact 1-2 second time frame ) but thats not explaining the rest of the videos just stoping any sugestions to try wuld be great


Operating System: Windows Vista Ult 64bit
Browser and Version number:Internet Explorer 8.0.6001.18928
Version of Flash: 10.1.53.64
Processor Type:intel core 2 extreme x9650
Processor Speed:3.0ghz
Amount of RAM: 8gb
Amount of Free Space on your C drive or OS partition:184gb




NSLOOKUP


PING


TRACE
13020 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 7/18/10
Is there going to be any response to the issues I described above, or in the other thread I wrote in, or in the message I sent? It has been several weeks now since I first contacted but nothing yet.
Ronin
94039 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M / California
Offline
Posted 7/20/10 , edited 7/20/10

whitebloodcell wrote:


The only potential problem I can see is that your upload speed is 0.5 mbps which is kind of low which could slow down the connection between our server and your computer/network since your computer needs to send out a good amount of data in order for our server to send the proper data to your computer.

Though your problem may just stem from intermittent fluctuations in your connection speed/stability either due to high internet traffic or bad network routing in the area. You may want to try calling your ISP to ask about that since it could be an issue on their end.



jay6669 wrote:



The issue with the video stopping and showing the Replay screen is known to happen when the connection between the person's computer/network and our servers, becomes severed. This used to be a very big issue in the past but we've made changes that helped prevent this from happening too often. The only thing you can do to prevent this from happening is to optimize the connection on your end by doing the following though not all of these will apply to you and some issue may be out of your control:
  • Use a wired connection instead of wireless
  • Run some anti-virus and anti-malware scans
  • Close other programs that are using the internet
  • Make sure no one else in the household is using a high amount of the internet bandwidth

I believe we have an auto-resume feature in the works that will help with this issue since you'll just need to refresh the page and it should automatically resume from where you left off at.
74080 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M
Offline
Posted 7/20/10
Problem: No playback whatsoever. No attempt to load/buffer/anything. Tried on a number of different series/episodes. Flash player loads, but never loads/plays video.

Duration: First encountered problem a couple weeks back when I went to check the first episode of Occult Academy, as well as a few other series (had been several weeks since my last visit before that). Sent in a bug report at the time, but have not received any response. Third episode is up now, and still having the same problem.

Note: Scripting is allowed for Crunchyroll, and I've tested with varying levels of restrictions from NoScript and AdBlock, always with the same result. Even completely disabling both plugins does not allow anything to play.

Also tested using Internet Explorer 8 (32-bit version). Flash ads play, but no video plays.



Operating System: Windows 7 Pro, 64-bit
Browser and Version number: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2.7) Gecko/20100713 Firefox/3.6.7 (.NET CLR 3.5.30729)
Version of Flash: 10.1.53.64
Processor Type: Intel Core i7 920 (quad-core)
Processor Speed: 2.67 GHz
Amount of RAM: 6 GB
Amount of Free Space on your C drive or OS partition: 79.3 GB

If it's a network related problem, please link to your latest speedtest and a pingtest results.



Note: Download speed is bogus; I have a 3 Mbit connection. Tried with a few other servers, gave similarly bogus results.


Other requested info:





Of particular note is that nslookup returned a different ip address than what was used in ping and tracert. I made the changes to the HOSTS file suggested in another thread (though related to the Chicago area, which I'm not near), which yielded the following results:






3018 cr points
Send Message: Send PM GB Post
33 / M
Offline
Posted 7/21/10

BasouKazuma wrote:

I believe we have an auto-resume feature in the works that will help with this issue since you'll just need to refresh the page and it should automatically resume from where you left off at.



i wuld like to note that after i made this post there is a new button on the windows i dident see before a arrow with a circle around it that (seems to be a auto play button?) but if its clicked it no longer goes to a screen with replay and a list of shows it goes strait to the next video in line or if its the last one i goes to another show episode 1

i will see if any of those things help other then the items allready in place

74080 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M
Offline
Posted 7/22/10
Regarding previous post: It's been resolved. Turned out to be an issue with not allowing third-party Flash content to be stored on my computer. I made that change several months ago, and this is the first site where it negatively affected use (eg: YouTube and Hulu still worked just fine).
56020 cr points
Send Message: Send PM GB Post
43 / M
Offline
Posted 8/4/10
I have an issue! My credit card has been charged twice for a yearly Anime Membership (once on July 19th and the other on August 2nd after I thought my account had reverted to regular membership), however my account still seems to be of the regular variety.

Can you verify that yes, my Premium Anime membership is valid until 2012 AND I actually have access to the premium content which I've paid for?

I sent an email yesterday with no response.

Thanks!
71238 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / New Jersey
Offline
Posted 8/11/10
Mitsudomoe isn't showing up on the recently added videos page when new episodes post.
First  Prev  1  2  3  4  5  Next  Last
You must be logged in to post.