First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Next  Last
Help with Video Playback Problems
13062 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M / Australia
Offline
Posted 6/5/10 , edited 6/6/10
hi i cant seem to be able to watch anything on Firefox but IE works fine. I usually watch it on Firefox and was doing so just last night but today it doesn't seem to want to load the video all that happens when i click to watch the episode is i see the still picture u use for the front page ad for it in the player with no play/pause bar. i also tried on a second computer at my house and it works fine with Firefox. I haven't added any add ons recently nor have i changed any preferences so i am kinda confused as to why this is happening.. pls any advice to solve this issue would be greatly appreciated. thank you


here is the image of what the video freezes like




---------UPDATE---------

Never mind about this when i woke up this morning the problem has fixed it self..... i think ninjas might have snuck in and fixed it
47056 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / Norway.
Offline
Posted 6/6/10 , edited 6/9/10



Online traceroute:
--------------------------------------------------------------------------------------------
MyConnection Server Connection Test to 213.184.218.177 Performed on 6 Jun 2010 09:49:47 GMT
--------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
| Hop | %loss | IP Address | Node Name | Location | ms | Graph | Network |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
| 0 | 14 | 10.22.0.73 | - | - | 918 | ---+---- | - |
| 1 | 0 | 10.22.0.73 | - | - | 0 | + | - |
| 2 | 0 | 213.184.200.13 | ge01.core-mimer.mimer.net | - | 0 | + | - |
| 3 | 0 | 83.243.223.26 | ge1-0-11.sw-valderoy.mimer.net | - | 3 | + | - |
| 4 | 0 | 83.243.223.24 | ge1-0-11.sw-skjong.mimer.net | - | 4 | + | - |
| ? | 100 | ... | - | - | - | | - |
| ? | 100 | 213.184.218.177 | static218-177.mimer.net | - | - | | - | <- This said something about a firewall.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

CMD:

Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\Robert>nslookup cp71915.edgefcs.net
Server: ns.mimer.no
Address: 213.184.200.1

Non-authoritative answer:
Name: a116.vi5g5.akafms.net
Address: 193.45.3.221
Aliases: cp71915.edgefcs.net
a116.v719154.c71915.b3.vi5.akamaistream.net


C:\Users\Robert>ping cp71915.edgefcs.net

Pinging a116.vi5g5.akafms.net [193.45.3.221] with 32 bytes of data:
Reply from 193.45.3.221: bytes=32 time=26ms TTL=118
Reply from 193.45.3.221: bytes=32 time=27ms TTL=118
Reply from 193.45.3.221: bytes=32 time=26ms TTL=118
Reply from 193.45.3.221: bytes=32 time=26ms TTL=118

Ping statistics for 193.45.3.221:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 26ms, Maximum = 27ms, Average = 26ms

C:\Users\Robert>tracert cp71915.edgefcs.net

Tracing route to a116.vi5g5.akafms.net [193.45.3.221]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms 1 ms 192.168.1.1
2 8 ms 8 ms 8 ms 10.203.1.1
3 8 ms 8 ms 7 ms ge1-0-12.sw-valderoy.mimer.net [83.243.223.25]
4 7 ms 7 ms 7 ms ge1-15.core-holen.mimer.net [83.243.223.27]
5 19 ms 18 ms 19 ms 193.28.236.185
6 19 ms 19 ms 20 ms TenGigabitEthernet8-4.ar1.OSL2.gblx.net [64.209.
94.125]
7 26 ms 26 ms 27 ms te4-1-10G.ar2.ARN3.gblx.net [67.16.136.6]
8 27 ms 26 ms 26 ms telia-2.ar2.ARN3.gblx.net [64.208.110.42]
9 27 ms 27 ms 28 ms s-b2-link.telia.net [80.91.247.110]
10 27 ms 27 ms 27 ms s-hdn-i4-link.telia.net [80.91.251.241]
11 28 ms 28 ms 28 ms 193-45-3-221.customer.teliacarrier.com [193.45.3
.221]

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I'm not good with the technical part of computers, tried googling for an "guide" on how to change DNS Server, but was unable to find one that applied to my provider. Since I'm not sure if using another provider's DNS Server (If even possible) will cause problems or not and basically because I really have no idea what I'm doing , I think it'd be better ask people who do know..

As for the traceroute, I basically just googled it and clicked the first link I found, I can't really make any sense of it, but this is the only results it would allow me to copy.

I apologize for the messy way the traceroute results came out as, I made it more presentable, but managed to click one of the buttons on my mouse, making me go back to the website forum list and of course loosing my entire post in the process. So this is actually the second time I make this post.

If there's anything missing, or any additional info you might need please don't hesitate to let me know, just keep in mind that I'm not very good with this kind of thing.

*EDIT*:
It is now happening when watching Eyeshield 21 aswell. And simply beginning from where it got "cut off" doesn't work, as it will instantly "end", I have to go about 2 minutes ahead of where it originally stopped in order to continue watching. - This is the same for all the episodes it happens on. =/

-Changed to Google's public DNS Server, hopefully it'll work.
123 cr points
Send Message: Send PM GB Post
19 / M
Offline
Posted 6/9/10
LAG!!! HELP ME..
19051 cr points
Send Message: Send PM GB Post
28 / M / San Antonio, TX
Offline
Posted 6/11/10
Yeah, I've been having a problem trying to watch any video on this site. It shows the loading icon then goes black, and pretty much does'nt play. So I am kind of pissed about that, I am paying money to watch all this awesome anime, and can't. HELP!!!!!!
Engineer
85984 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M / California
Offline
Posted 6/13/10

Nozferi wrote:


Sorry, are you still having problems?


Metaljonus wrote:

Yeah, I've been having a problem trying to watch any video on this site. It shows the loading icon then goes black, and pretty much does'nt play. So I am kind of pissed about that, I am paying money to watch all this awesome anime, and can't. HELP!!!!!!


You'll need to follow all of the instructions in the first post in order for us to help you.
47056 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / Norway.
Offline
Posted 6/14/10 , edited 6/14/10
The problem with videos suddenly ending seems to be gone, at the very least it hasn't happened since I changed my DNS Server.
However, now I seem to have a problem playing Eyeshield 21 Episode 74, and Gintama Episode 115, all other episodes are working just fine..(Future ones as well).

So far it only seems like those two, I checked a few episodes ahead from those two on both animes and all start playing like normal, but these two simply wont start. Any idea what could be causing this?

*EDIT*
I spoke to soon, two videos in a row has ended halfway.
aeular 
57181 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M
Offline
Posted 6/14/10
@Nozferi

When was the last time all your network equipment was simultaneously power cycled? When I say all, I mean the cable/dsl modem (if you have one), router (if you have one), any network switches/hubs/wireless access points you may have, and your computer. The way to go about this full power cycling is to turn off your computer, then each device it goes through to get to the internet in order you go through it (such as computer -> hub -> router -> modem), wait 30 seconds, then plug in things in the opposite order waiting for each thing to be ready. Sometimes issues can be caused by routing mishaps. If that doesn't help, odds are that the problem causing the loss of the TCP stream (cause of early end to episode) is outside your control and you either need to wait for CR to start using the new 10.1 flash ability to resume streams or hope the cause is fixed by your isp or whichever host between you and CR is the problem in the connection. I assume you don't know much about TCP streams or I would suggest doing a packet capture and analysis on it to make sure my assumptions are right. If you want me to try to walk you though the process of a TCP stream capture which I can analyze or want help with the full network power cycle, PM me and I can get back to you faster then this thread
34 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M
Offline
Posted 6/15/10
aeular.
hey man.
if you now so much you should now that there is a reason whatever it is that crunchyrolll built their servers and systems as they are working now...
aeular 
57181 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M
Offline
Posted 6/15/10
Not quite sure I know what you mean hack2003, were you having a specific problem that went away?
34 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M
Offline
Posted 6/15/10
i was having troubles but im ok no!!! thanks god@_@

im a network man so...

most of the problems is by Crossatlantic network lines and ISP's bandwith managmant.

i was having problem watching CR videos for a long time and then i trien anothe ISP using VPN connection over my last ISP.
it was so funny.
while tracerouting i saw that my lst isp had routing system and the other ISP was using the othe ISP crossatlantic lines.
let say my isp has BGP with 2.2.2.2 and the other one has crossatlantic BGP with 3.3.3.3 so when i was using the isp with 2.2.2.2 it was working baddly and owfully and when i connected to the isp with 3.3.3.3 that uses tha same BGP for the crossatlantic traffic i got in the tracerout 3.3.3.3 and after that the same way as the other ISP mean the next hop was 2.2.2.2.
so i replaced my isp and until now for like 2 month im so happy.

im connected to my isp USING the same DSL line that i was connected to the last one so...
and also...
i was chasing the last ISP technical support and some "HIGH support" for a month and they didnt responded so i closed the deal with them.
45507 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Fairdale, WV
Offline
Posted 6/15/10 , edited 6/15/10
Having problems with 720p lagging, stopping to load etc. What the crap is going on? I'm on my trial memebership but honestly I'm about ready to cancel and go back to downloading Horriblesubs rips, I wanna watch anime the legal way, but I'm not paying for this crappy service unless I can get this problem resolved ASAP.





Microsoft Windows [Version 6.0.6002]
Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\Jason>nslookup cp71915.edgefcs.net
Server: cdm-66-76-227-40.tyrd.suddenlink.net
Address: 66.76.227.40

Non-authoritative answer:
Name: a116.vi5g5.akafms.net
Address: 96.7.40.44
Aliases: cp71915.edgefcs.net
a116.v719154.c71915.b3.vi5.akamaistream.net



C:\Users\Jason>ping cp71915.edgefcs.net

Pinging a116.vi5g5.akafms.net [96.7.40.44] with 32 bytes of data:
Reply from 96.7.40.44: bytes=32 time=30ms TTL=120
Reply from 96.7.40.44: bytes=32 time=29ms TTL=120
Reply from 96.7.40.44: bytes=32 time=28ms TTL=120
Reply from 96.7.40.44: bytes=32 time=29ms TTL=120

Ping statistics for 96.7.40.44:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 28ms, Maximum = 30ms, Average = 29ms

C:\Users\Jason>tracert cp71915.edgefcs.net

Tracing route to a116.vi5g5.akafms.net [96.7.40.44]
over a maximum of 30 hops:

1 7 ms 11 ms 7 ms 10.225.128.1
2 8 ms 8 ms 7 ms 173.219.252.16
3 12 ms 13 ms 13 ms 66-76-225-25.tyrd.suddenlink.net [66.76.225.25]

4 13 ms 12 ms 13 ms cdm-66-76-236-253.athn.suddenlink.net [66.76.236
.253]
5 45 ms 29 ms 29 ms cdm-66-76-236-238.athn.suddenlink.net [66.76.236
.238]
6 29 ms 29 ms 29 ms 173.219.252.252
7 30 ms 28 ms 29 ms ashbosr03-10gex1-1.atw.sta.suddenlink.net [66.76
.219.34]
8 30 ms 29 ms 28 ms 66-76-229-158-LimeLight.atw.sta.suddenlink.net [
66.76.229.158]
9 28 ms 32 ms 29 ms a96-7-40-44.deploy.akamaitechnologies.com [96.7.
40.44]

Trace complete.
aeular 
57181 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M
Offline
Posted 6/15/10
Zhemos88, you didn't include a pingtest, which would be helpful in this process. From what I do see I don't see a direct problem, but I would guess you are simply having an issue with data throughput from the current streaming server. If the pingtest doesn't end up showing problems, then the best way to get your connection working again would be to force a streaming server change which I can help you with after the pingtest results.
45507 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Fairdale, WV
Offline
Posted 6/15/10 , edited 6/15/10
how do I do a pingtest?

edit:

I pinged crunchyroll.com

Microsoft Windows [Version 6.0.6002]
Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\Jason>ping crunchyroll.com

Pinging crunchyroll.com [65.49.43.41] with 32 bytes of data:
Reply from 65.49.43.41: bytes=32 time=94ms TTL=54
Reply from 65.49.43.41: bytes=32 time=94ms TTL=54
Reply from 65.49.43.41: bytes=32 time=94ms TTL=54
Reply from 65.49.43.41: bytes=32 time=94ms TTL=54

Ping statistics for 65.49.43.41:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 94ms, Maximum = 94ms, Average = 94ms

C:\Users\Jason>
C:\Users\Jason>
aeular 
57181 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M
Offline
Posted 6/15/10
a ping test is from pingtest.net and gives a bit more specific of information then just pinging a server 4 times
45507 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Fairdale, WV
Offline
Posted 6/15/10
here you go

[URL=http://www.pingtest.net]
First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Next  Last
You must be logged in to post.