First  Prev  1  2  Next  Last
Boxee - Premium Content Broken?
Ardaen 
60023 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29
Offline
Posted 8/30/10
It appears that all newly posted premium-only videos will not play. The swf loads, but the video does not. The screen remains blank and the time remains at -:--/-:--.

This includes premium videos I have already watched. However older videos appear to work, this seems to effect only the most recently posted video for each show.

I do not have any problems watching older videos and from the comments on the videos it would appear this is a widespread problem. However I've not seen any official messages acknowledging the problem or information on a fix being in the works?
52886 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Oregon
Offline
Posted 8/30/10
I just came to post something similar, looks like you beat me to it =p
25130 cr points
Send Message: Send PM GB Post
35 / F
Offline
Posted 8/30/10
It's not just the premium videos, it's happening with all the videos for me, nothing at all will play!!!!!
67687 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / USA
Offline
Posted 8/30/10
yes nothing plays at all.
25666 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M
Offline
Posted 8/30/10
Same is happening for me as well. Not just the videos though. Newly posted photos on user profile aren't working as well. It seems like anything posted within the past 48 hours or so just won't work.
58337 cr points
Send Message: Send PM GB Post
33 / M / North Carolina
Offline
Posted 8/30/10
I had the same problem, but now the video load, but the frame rate is like 3-4 fps, totally unwatchable.
Engineer
85984 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M / California
Offline
Posted 8/30/10
The videos seem to be working for me so are you all still having problems?
52886 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Oregon
Offline
Posted 8/30/10
They are working now for me as well. Not sure when it was fixed, I just came back from a few hours of gaming to check =p
Ardaen 
60023 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29
Offline
Posted 8/31/10
They work today. They didn't work for 6+ hours yesterday, from before I got home until I went to bed. It was weird because it was only the newest video for each show that wouldn't play. Oh well, I'm glad it's fixed. Thank you!
64110 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M / Enschede, The Net...
Offline
Posted 8/31/10
I just watched some Blassreiter (which is free content) but the latest Bleach and Asobi iku yo won't play in Boxee (even tho it says I'm logged in). I just get a black screen or some generic error.
64557 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M / Utah
Offline
Posted 8/31/10

cyberwizzard wrote:

I just watched some Blassreiter (which is free content) but the latest Bleach and Asobi iku yo won't play in Boxee (even tho it says I'm logged in). I just get a black screen or some generic error.


I am getting the error as well with Boxee. Old eps. play fine, but the new premium member simulcasts are giving an error.

-moose
47040 cr points
Send Message: Send PM GB Post
40 / M
Offline
Posted 8/31/10



I am getting the error as well with Boxee. Old eps. play fine, but the new premium member simulcasts are giving an error.

-moose



Same here, been that way at least 5 or 6 days. Haven't been able to watch any premium * content.

Get the following error in Boxee:
"Sorry, there was an error playing the video"

Happens on any of the premium member simulcasts as others are reporting.
47040 cr points
Send Message: Send PM GB Post
40 / M
Offline
Posted 9/1/10
BUMP......

Any chance of getting an update on this. Been broken for a week now, within Boxee at least. I can confirm it's not just because vids are premium.....the latest Kaasan Episode 69 does not work, nor does Episode 68. It seems like there is an issue with anything posted after last Tuesday..........

All episodes posted before last Tuesday have no issue.....

I have also noticed an increased number of "No Videos Found" errors....

I currently follow about 6 shows, so I'm now a week behind on all of them....PLEASE HELP!

Thanks
Engineer
85984 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M / California
Offline
Posted 9/1/10
This is the first we're hearing of it so we'll look into it.
47040 cr points
Send Message: Send PM GB Post
40 / M
Offline
Posted 9/1/10

BasouKazuma wrote:

This is the first we're hearing of it so we'll look into it.



Thanks, been on vacation so didn't get around to posting a trouble post. Thought it might have just been me until I saw a couple of folks in this thread having the same issue.
First  Prev  1  2  Next  Last
You must be logged in to post.