First  Prev  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  Next  Last
Crunchyroll iOS app
Posted 2/5/11 , edited 2/5/11
My Crunchy Roll app stopped working on Ipod Touch 4 version. It does an infinite load and then shuts off automatically. I deleted the app and tried to reload but the same thing is happening!

Device: Ipod Touch
Version 4.2.1

Problem: The app does not load. It brings up the crunchyroll screen (no sign on info) and then shuts off automatically.

I tried 4 times to delete the app and add it again with the most current itunes version, but the same thing is happening. Help!


Please help!
69656 cr points
Send Message: Send PM GB Post
33 / F / Canada
Offline
Posted 2/5/11
No I do get the play button but it says I can only watch it if I'm a Premium Member... which I am.
313 cr points
Send Message: Send PM GB Post
20 / F
Offline
Posted 2/5/11
Im still having the same problems where the screen turns white and then crashes after 30 seconds even after i restarted my ipod touch multiple times and reinstalling the app multiple times
1) ipod touch 4th gen
2) 4.2.1
3) new hyde park, ny
4) wifi
5) i was logged in the last time the crunchyroll app worked but i dont know about now. I was logged in as xxxErinxxx
Administrator
shinji 
160102 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / San Francisco
Offline
Posted 2/5/11
Hi guys,
anyone experiencing issues with the iPhone app crashing on startup, please update to the latest version: 1.11 (released 2 hours ago).
Restart your phone, then start the CR app.

If you are still having problems, please report the following help us track down the issue!

1) Device Version: iPhone, 3G, 3GS, 4/iTouch 3Gen, 4Gen/iPad
2) OS Version:
3) App Version: Please install 1.11!
4) Your City:
5) Wifi or 3G:
6) Are you logged in (if so, whats your CR account), or not logged in?


mvecch12 wrote:

My Crunchy Roll app stopped working on Ipod Touch 4 version. It does an infinite load and then shuts off automatically. I deleted the app and tried to reload but the same thing is happening!

Device: Ipod Touch
Version 4.2.1

Problem: The app does not load. It brings up the crunchyroll screen (no sign on info) and then shuts off automatically.

I tried 4 times to delete the app and add it again with the most current itunes version, but the same thing is happening. Help!


Please help!


Administrator
shinji 
160102 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / San Francisco
Offline
Posted 2/5/11
Hi,
Please try logging out then back in...


kkpodesky wrote:

No I do get the play button but it says I can only watch it if I'm a Premium Member... which I am.


69656 cr points
Send Message: Send PM GB Post
33 / F / Canada
Offline
Posted 2/5/11
Did that. Still doesn't work on my iPhone 4
27896 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M / IL
Offline
Posted 2/5/11

shinji wrote:

Hi,
Please try logging out then back in...


kkpodesky wrote:

No I do get the play button but it says I can only watch it if I'm a Premium Member... which I am.




That worked for me
Posted 2/5/11 , edited 2/5/11
1) Device: iPad
2) OS Version: 4.2.1
3) App Version: The latest one, 1.11, I think?
4) Your City: SF, CA
5) Wifi or 3G: Wifi
6) Are you logged in (if so, whats your CR account), or not logged in? Yes

Don't know if somebody has had similar issues, so apologies if this issue has already been covered. Videos stream fine, until the last thirty seconds. The video suddenly freezes (not a white/black screen, but it looks like it's paused), but audio is still going. The seek bar says the video's over, but obviously it isn't (issue usually starts midway through an ED, before the next episode preview starts).

Thought it was an issue with that particular episode, but it's happened for every single episode I've watched so far. It's a fairly minor issue, but it'd be nice if there was a way to fix it. Already tried reinstalling the app, no luck. Thanks!
19007 cr points
Send Message: Send PM GB Post
44 / F
Offline
Posted 2/6/11
I'm using iPad, OS and app are current as of 6 February. I've been trying to watch Bleach 97 and the app has crashed after opening the app, it takes forever to load anything, and after watching part of an episode with bad tiling and the sound coming unsynced from the picture, now the app just won't play anything. I select the video I want and the screen goes black as though it's loading, and then nothing happens. The longest I've waited for the video to start is ten minutes. I've rebooted the iPad several times and it doesn't help. So much for my leisurely Sunday.
Posted 2/6/11
Thanks! Crunchyroll app is working for me again!
313 cr points
Send Message: Send PM GB Post
20 / F
Offline
Posted 2/6/11
I dont know what happened but it started working all of a sudden (:
51 cr points
Send Message: Send PM GB Post
17 / M
Offline
Posted 2/6/11 , edited 2/6/11
Can someone help me
Every time I played a video, the add gets stuck and when the adds is finished, it freezes when the video starts.

35005 cr points
Send Message: Send PM GB Post
50 / F
Offline
Posted 2/6/11
Device: iPad, OS: 4.2.1
App suddenly stopped working on Friday Feb 4. Deleted app, and reinstalled new version several times to no avail.
Unable to use recently purchased premium membership.
Can't get past title screen before it quits out. Can't log in. Can't get to menu.

Please help. Disappointing
9 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M
Offline
Posted 2/6/11
1) Device Version: iPhone 4
2) OS Version: iOS 4.2.1
3) App Version: 1.11
4) Your City: Owensboro, KY
5) Wifi or 3G: Wifi
6) Are you logged in (if so, whats your CR account), or not logged in? yes same name

Updated version still crashes at load screen. I've turned off phone and reinstalled app and variations of that and still crashing.
37013 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M
Offline
Posted 2/6/11
1) Device Version: iPad
2) OS Version:4.1
3) App Version: 1.11(just got it today)
4) Your City: lusty, md
5) Wifi or 3G: wifi
6) Are you logged in (if so, whats your CR account), or not logged in? Yes.

I just got my membership renewed so I would be able to watch videos in 480 or 720 and well when I start to play a video sometimes it's stuck in a black screen for a few mins(6+) as if buffeting and then when the video does start it plays for 20 secs and stops. This is very frustrating considering the fact I watch hi def movies on my iPad thru wifi every day with Netflix and I have never seen lag until now and it's sad that I'm paying for something that I couldn't even use the first day that was bought. What is going on? And when will it be fixed?
First  Prev  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  Next  Last
You must be logged in to post.