First  Prev  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  Next  Last
Roku, VIA & WD
Vegetable Support Manager
Bjaker 
36411 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / San Francisco
Offline
Posted 5/7/12


Yup! I got that email and sent it along to the Content group.
We're a small team here, and I'm sure it is on his list of things to do. I'll check with him today to see if there is any update on it.

Apologies for any wait as we investigate this.
The Wise Wizard
75014 cr points
Send Message: Send PM GB Post
53 / M / U.S.A.
Online
Posted 5/11/12
I just wanted to note that GA Geijutsuka Art Design Class episode 13 appears to be missing subtitles on the Roku.

No problem, however, via the web browser on my PC.
22005 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M
Offline
Posted 5/12/12
Hey how soon should we expect at least 720p quality streaming on the roku app?
64032 cr points
Send Message: Send PM GB Post
33 / M
Offline
Posted 5/12/12
Hello CR! Just wanted to let you guys know that the latest episode of Space Brothers, "Dear Hibito," is missing subtitles on the Roku.
39009 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 5/17/12
Greetings CR, just wanted to inform on Roku Naruto Shippuden Episode 263 "Sai and Shin" are missing subtitles. Thanks you for your time!
Vegetable Support Manager
Bjaker 
36411 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / San Francisco
Offline
Posted 5/17/12


Howdy!
Are these still missing subtitles?
(Or was it the 2-7 hour window after when the videos went live?)
Vegetable Support Manager
Bjaker 
36411 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / San Francisco
Offline
Posted 5/17/12


BK should have this fixed today sometime. Thanks!
Mahzes 
66108 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M / London, England, UK
Offline
Posted 5/20/12
Just a quick heads-up, but Digimon Xros Wars episode 9 is playing without subtitles on Roku, and isn't available on iOS (despite 10 and 11 being fine on both).
Mahzes 
66108 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M / London, England, UK
Offline
Posted 5/25/12
For the last couple of hours, when I try to access the Crunchyroll channel via my Roku, it just tells me that it 'Can't access the service' and boots me back to the main menu. I'm not having this problem with other channels, so is something up on your end?
The Wise Wizard
75014 cr points
Send Message: Send PM GB Post
53 / M / U.S.A.
Online
Posted 5/25/12

Mahzes wrote:

For the last couple of hours, when I try to access the Crunchyroll channel via my Roku, it just tells me that it 'Can't access the service' and boots me back to the main menu. I'm not having this problem with other channels, so is something up on your end?

For what it is worth, I just checked my Roku again, and no problems accessing CR, so either it is a localized problem with their CDN or something wrong with the app installed on your Roku.

Mahzes 
66108 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M / London, England, UK
Offline
Posted 5/25/12
Hmm. I'll try deleting the channel and reinstalling it.
24007 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 5/25/12
My Roku 2XS will not play any of the Queen's Blade Rebellion episodes.It is stuck on a "Retrieving..." mode.
24007 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 5/25/12
Problem solved. I updated my settings to allow mature content. Now it plays.
45107 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / NY State in the USA
Offline
Posted 5/25/12 , edited 5/25/12
I don't know if this will get an answer, but is there ever going to be support for HD streams on the Roku app? It'd be really nice to be able to really take advantage of my CR subscription in this way. I know someone asked this on this very page, but that was a few weeks ago and it was seemingly ignored.
Mahzes 
66108 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M / London, England, UK
Offline
Posted 5/26/12 , edited 5/26/12
Okay, update on my situation;

I've tried deleting and reinstalling the channel. I've also had my modem and router shut off overnight. Tried firing everything up again this morning and I'm still getting this error every time I try and load the channel;



As I said, other channels still seem to be working fine and I don't seem to be having any other Internet troubles, so I'm not really sure what the problem is. It's been like this since yesterday morning.
First  Prev  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  Next  Last
You must be logged in to post.