Video EoF problem on iPad
75109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
43 / M / Alternate Universe
Offline
Posted 1/16/11
Last 15sec on *all* iPad app playbacks are corrupt and bleed-loop into themselves hijacking the playback position marker.

Please encode a 15sec blank onto the end on naruto and bleach to solve problem
75109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
43 / M / Alternate Universe
Offline
Posted 1/25/11
This is still an issue.

The last 30-45 seconds of every show watched through the iPad app, is screwed up.

The video stops playing, but the sound still continues, then the media position marker
gets all wonky, locking to the end at 0.00 while the whole thing repeats, leaving no way
to fast forward/rewind/do anything other than exit and restart the app.
Ronin
96039 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / California
Offline
Posted 1/25/11

Drakezius wrote:

This is still an issue.

The last 30-45 seconds of every show watched through the iPad app, is screwed up.

The video stops playing, but the sound still continues, then the media position marker
gets all wonky, locking to the end at 0.00 while the whole thing repeats, leaving no way
to fast forward/rewind/do anything other than exit and restart the app.


Are you watching over 3G or WiFi?
75109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
43 / M / Alternate Universe
Offline
Posted 1/26/11
WiFi.

I do not really watch crunchyroll over 3g because I do not leave my house much.

I have a 64gb / WiFi / 3g iPad.

This effect happens for every video BTW, it is just more noticeable with Bleach, because that show has more after-credit content aside from previews. (like the arrancar-encyclopedia, and various other mini-info sketches)

Thank you.
75109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
43 / M / Alternate Universe
Offline
Posted 1/30/11
Soooo... Is there a way that I can do something to fix this issue?

It only happens with the crunchyroll app on my iPad.
This issue does not appear anywhere else as far as I have seen.
Ronin
96039 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / California
Offline
Posted 1/31/11

Drakezius wrote:

Soooo... Is there a way that I can do something to fix this issue?

It only happens with the crunchyroll app on my iPad.
This issue does not appear anywhere else as far as I have seen.


We're looking into the issue though I haven't been able to reproduce your exact issue. I played Bleach 160 as well as 304 and it would play all the way to the end just fine but get stuck at the end with no audio or video playing. When the video is done, it's supposed to exit fullscreen mode.

We may know what the issue is though so we're going to make some changes to potentially address this issue.
75109 cr points
Send Message: Send PM GB Post
43 / M / Alternate Universe
Offline
Posted 1/31/11
Thank you
55047 cr points
Send Message: Send PM GB Post
49 / M / USA
Offline
Posted 5/7/11
I still see the issue when I watch Bleach. I won't cry over it.
You must be logged in to post.