First  Prev  1  2  Next  Last
Site running slow
46492 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / Montreal, Canada
Offline
Posted 2/7/11
The problems started exatly at 4PM Eastern Time today for me, and right as it started the message popped out so I didn't ask any questions.
1332 cr points
Send Message: Send PM GB Post
116 / F
Offline
Posted 2/7/11
Yeah, it was being stupid as hell yesterday. I thought it was my internet connection, guess not.
Posted 2/7/11
Yep, I had a horrible time of it yesterday. I came on and found that I could watch videos just fine. but I could not get a single page to load in any reasonable time at all! I tried to refresh the pages but that didn't work at all. I finally gave up after 30 mins. and figured I 'd try again the next day.

I can honestly say that today the site is working just fine except the login page still comes up in 2 pieces in say, 20 seconds apart of each other. I always have to wait for the second half before I can login. oh well.
Posted 2/7/11
Ohhh so it wasn't happening it to only me? PSH! Everything was loading so slowly I just gave up! -__-
51832 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M / Australia
Offline
Posted 2/7/11

shinji wrote:

hi guys,

sorry, we are aware of the problem. it started last night and it seems to be an issue with our internet provider - there is some packet loss for certain ISPs - we're working with them to fix it. thanks for your patience!


Thanks for the post, I was worried my pc was dying.
Kiki's Customer Support Service
Kiki 
100408 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Nova Scotia
Offline
Posted 2/7/11
It's been fixed. No need for this thread now.

~Locked
First  Prev  1  2  Next  Last
You must be logged in to post.