Anime occasionally refuses to even load with me
9007 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M
Offline
Posted 9/8/11
Okay so i've been watching anime with CR for a few weeks now.
One problem that i have encountered from the very start is that sometimes anime refuses to stream.
from SD to 720p nothing will stream for at least 2 hours a day
I have a decent connection.

http://www.speedtest.net/result/1473564461.png

could anyone help me find out what is wrong? i have looked in the general area like un-checking those boxes with flash and re-checking them but nothing has appeared to ever fix this other than doing something else for a couple of hours before bingeing more anime.
The Wise Wizard
100929 cr points
Send Message: Send PM GB Post
56 / M / U.S.A. (mid-south)
Offline
Posted 9/8/11

Milkbeard wrote:

sorry about my spelling. occasionally is a really hard word.

I take it you are not using a browser with built-in spell check, such as Firefox or Chrome (or you are, but have it disabled for some reason).

A tip: If you have something to add, but no one has posted after you, there is no need to multi-post. You can simply click the edit link at the upper right of you message and add new text. The "Last Action" column will also be updated with a time based on this edit.

2088 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M / Sweden
Offline
Posted 9/9/11 , edited 9/9/11
Check the "Help with Video Playback Problems" thread, there are some people with similar issues. There's also a fix posted in there (if you get the black screen when trying to load an episode).
9007 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M
Offline
Posted 9/9/11
well i changed the dns server and that seemed to work.
thanks for these replies anyway tho. i use firefox 4.
You must be logged in to post.