Problems with Firefox 10.0.2?
58290 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M
Offline
Posted 2/19/12 , edited 2/19/12
After the update to Firefox 10.0.2, I cannot play any videos. The player appears to load just fine, but nothing else loads afterwards. All that is on the screen is a square black box. Not even the image holder or loading screen comes up at all. IE works just fine, and Firefox 9.x.x on my laptop works (slow to start, but it works). I've already cleared the cache numerous times (even by deleting the actual FF hard drive cache), cleared the Flash cache as well, restarting FF and even rebooting the PC. FF, and only FF still gives trouble. Is this a new issue with FF 10.x.x? Anyone else having problems?

Even trying to post on the forum via Firefox gives an error (The connection was reset). I had to make this post via IE.
The Wise Wizard
100945 cr points
Send Message: Send PM GB Post
56 / M / U.S.A. (mid-south)
Offline
Posted 2/19/12

Mpegger wrote:

Is this a new issue with FF 10.x.x? Anyone else having problems?

No problems here with Firefox 10.0.2 and Flash 11.1.102.55 on Windows 7 Home Premium.

58290 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M
Offline
Posted 2/25/12
Still unable to use Firefox on Crunchyroll here. I can't even click on links to add shows to my favorites. Normal links work fine, but it seems that anything that requires more then a simple click on a url (scripts and such) are not working for me in FF.
60700 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M
Offline
Posted 2/25/12
Update your flash to 11.1.102.62
Also try the beta version of FF which is at 11.0

Had an issue with the older version of flash yesterday and updated and then restarted and was able to start watching again. FYI
Granted I never shut my computer down and that might of had more to do with it but in the black box it kept saying flash wasn't installed.
Hope this helps you get back and going being able to watch CR
You must be logged in to post.