Site stability
64866 cr points
Send Message: Send PM GB Post
28 / M / San Antonio
Offline
Posted 7/27/12 , edited 7/27/12
I'm just wondering if anyone else has run into any recent stability issues with the website?

As an example, I have been getting a "The Connection was reset" message when trying to load a page on CR. It doesn't matter what page and it happens randomly. If I hit refresh it works again. I just tried creating another thread and when I hit the post thread button I got the error message, so I hit the back button to go back to the post I had written and of course the message field was empty so I had to rewrite the entire post again. This problem seems to have only started a couple weeks ago.

Now I am going to make sure I copy the message field before I hit the post button in case this happens again. I've tried 3 different DNS hosts and have had the same problem on all three (Time Warner, Google, and OpenDNS).


Its nothing that is putting me off of the site as just a quick hit of the F5 button remedies the issue and the only reason I decided to finally bring this up was because I just had to rewrite a post because of this problem.

Thanks,
-Chris
22781 cr points
Send Message: Send PM GB Post
20 / M / Somewhat in Asia.
Offline
Posted 7/28/12
Same here. Problem started 2 weeks ago.
The Wise Wizard
99891 cr points
Send Message: Send PM GB Post
56 / M / U.S.A. (mid-south)
Offline
Posted 7/28/12

-Chris311- wrote:

I'm just wondering if anyone else has run into any recent stability issues with the website?

As an example, I have been getting a "The Connection was reset" message when trying to load a page on CR.

Yes, I've had the same problem during the past 1-2 weeks.

45083 cr points
Send Message: Send PM GB Post
39 / M / Tucson, AZ
Offline
Posted 7/29/12
Is the site down for maintenance? I can't watch any videos.
The Wise Wizard
99891 cr points
Send Message: Send PM GB Post
56 / M / U.S.A. (mid-south)
Offline
Posted 7/29/12

kraemder wrote:

Is the site down for maintenance? I can't watch any videos.

I just tried one of the shows from my queue, and it played with no problem. If they were doing maintenance, it was probably for a brief time. Traditionally, early AM on Sunday is the best time for that. (It tends to be the time my bank. electric company, etc. websites give me that "unavailable for maintenance" message).

45083 cr points
Send Message: Send PM GB Post
39 / M / Tucson, AZ
Offline
Posted 7/29/12
Yeah I think the problem is on my end. More specifically something happened to my Firefox browser. I'm currently watching anime no problems with my Google browser (which I haven't ever used before). I'm not sure what the issue is. Maybe a virus heh. I hope not.
Posted 7/29/12
Yah I've had the same problems. Even my Roku is acting up trying to access anime.
You must be logged in to post.