Glitch with Naruto Shippuden Season 6
21019 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 10/9/12
I was just going through some older episodes of Naruto Shippuden, and it appears season 6 (and possibly other seasons) have a glitch where the video begins just a bit before the end credits, and I can't view the rest of the episode.

Not sure if this is a problem on my end or if there's a problem with the stream but I thought it was worth bringing up.
Vegetable Support Manager
Bjaker 
36411 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / San Francisco
Offline
Posted 10/9/12


How are you getting this to happen?
(device?)
21019 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 10/9/12
Well I'm using the Crunchyroll App for my IPad (currently the only device I have available). Not sure if the problem is restricted to that or not.
Vegetable Support Manager
Bjaker 
36411 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / San Francisco
Offline
Posted 10/10/12


HMMMM!!!

What generation iPad and can you give me an episode so I can test this?
Also if you can tell me about when they hang that'd be helpful.
21019 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 10/10/12
Well the problem is that the video begins about one minute before the end credits, and once the credits are over it just stops. I'm using an iPad 2 and I havn't updated to the newest iOS, so that might be a problem. As for which episodes, I first noticed it with episode 119, but then I tested a few others from season 6 as well as some other seasons. The problem seems to begin with episode 118 and ends with episode 143 (the last episode of season 6).

I'm assuming it's not just my iPad because every other episode works perfectly.
You must be logged in to post.