Malaysian
3690 cr points
Send Message: Send PM GB Post
76 / M / behind u !! (mala...
Offline
Posted 6/5/13 , edited 6/5/13
er hi, haha
A'salam

aku terjumpa balik website pusaka ni masa aku tengah google one piece punya theory.
saja nak tengok balik "keluarga" dulu. so aku pun login
haha rindu pula tengok group ni. ingat masa dulu-dulu.
bila baca balik comment aku. alahai tu zaman aku umur 12~14 masa aktif.
mcm budak-budak je. aku sendiri baca pun gelak malu. HAHAHAHHAHAHA

dan, aku dapat sambung belajar ke poli sabak bernam. poli je, result orang malas.

dan, follow twitter aku @asrafnsr

korang memang terbaik.


Moderator
48068 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / F / Smirkwood
Offline
Posted 9/30/13
hahahahas.. same la... gelak guling guling baca komen komen lama cam nak terjun KLCC je rasanya.. hahas .. tahniah masuk Poli! blajar rerajin iye
You must be logged in to post.