Post Reply Jumping to Next Video Randomly
11017 cr points
Send Message: Send PM GB Post
19 / M / London, Ontario,...
Offline
Posted 7/31/13
So, I'm new to Crunchyroll so I'm not sure if this is a common issue or not. I can be in the middle of an episode and it will randomly start the countdown to the next video. I'm not sure what the issue is because this has happened on multiple computers on different browsers for different shows and different rendering qualities. Is there any suggestions to fixing this like disabling the feature to play videos in your account settings? It's not that big of an issue, but it does get annoying after awhile. Thanks for any help.
The Wise Wizard
74992 cr points
Send Message: Send PM GB Post
53 / M / U.S.A.
Offline
Posted 8/1/13

McMan777 wrote:

So, I'm new to Crunchyroll so I'm not sure if this is a common issue or not. I can be in the middle of an episode and it will randomly start the countdown to the next video. I'm not sure what the issue is because this has happened on multiple computers on different browsers for different shows and different rendering qualities. Is there any suggestions to fixing this like disabling the feature to play videos in your account settings? It's not that big of an issue, but it does get annoying after awhile. Thanks for any help.

"Randomly" starting to play the next episode means two things:

1. The stream was interrupted.

2. You have autoplay turned on in the player (which is the default)

It sounds as if you don't actually want autoplay. When you turn it off in the player, it normally stays off for all videos from that point on, until you turn it on again.



Click on the autoplay button and it will change from orange to white, indicating it is off.

11017 cr points
Send Message: Send PM GB Post
19 / M / London, Ontario,...
Offline
Posted 8/12/13
Yep, that helped. I thought I replied already but apparently not. Anyways, thanks very much. It was becoming a nuisance!
The Wise Wizard
74992 cr points
Send Message: Send PM GB Post
53 / M / U.S.A.
Offline
Posted 8/12/13

McMan777 wrote:

Yep, that helped. I thought I replied already but apparently not. Anyways, thanks very much. It was becoming a nuisance!

You're welcome! Thanks for letting me know.

You must be logged in to post.