Post Reply Can't access guest passes
23012 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M
Online
Posted 9/11/13
A few hours ago a friend asked for a guest pass (completely forgot I had them). So I went to check my passes and saw I had 3 with 1 expiring tomorrow. He didn't need it so I closed the Chrome tab but a few minutes ago another friend asked for one so I went back to CrunchyRoll. For some reason, when I try to access my guest passes page, it keeps reloading before anything shows on the webpage.

I've tried using Internet Explorer and went to different sites as well as different parts of CrunchyRoll. Everything works fine except for my guest passes page.
Posted 9/11/13
Interesting. I'm seeing similar on my end.

With the exception of nothing coming up. It just stays an active blank page with Redirecting showing.
23012 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M
Online
Posted 9/11/13
I thought as much meaning it's probably a maintenance thing. Thanks for the fast reply though!
11044 cr points
Send Message: Send PM GB Post
19 / M / California
Offline
Posted 9/11/13
Mhhhhhhhmmmmm that's odd I never really had a problem with my guest passes maybe it is a maintenance or some difficulty in the system that interupts the process of the network in the global satellite worldwide or somethin idk but they are just guestpasses
Kiki's Customer Support Service
Kiki 
100408 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Nova Scotia
Offline
Posted 9/17/13

eten2010 wrote:

A few hours ago a friend asked for a guest pass (completely forgot I had them). So I went to check my passes and saw I had 3 with 1 expiring tomorrow. He didn't need it so I closed the Chrome tab but a few minutes ago another friend asked for one so I went back to CrunchyRoll. For some reason, when I try to access my guest passes page, it keeps reloading before anything shows on the webpage.

I've tried using Internet Explorer and went to different sites as well as different parts of CrunchyRoll. Everything works fine except for my guest passes page.





LynnTerra wrote:

Interesting. I'm seeing similar on my end.

With the exception of nothing coming up. It just stays an active blank page with Redirecting showing.


I did a quick test and was unable to duplicate the error. Are you two still experiencing this issue?
You must be logged in to post.