Post Reply Profile Problems?
27378 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / With My Beloved H...
Offline
Posted 9/26/13
Hello. As of recent, whenever my husband and myself have changed our profile layouts, things have been continually messed up. GIFs and pictures not loading, random letters in writing going missing, things not centering, etcetera. What is going on? This is rather annoying, especially when we spend over an hour making the layouts we post. This is a SITE ISSUE, as we have tested this on EVERY BROWSER we have on our computers. Opera, Safari, Dragon, Firefox, Chrome, I.E., Ice Dragon, you name it. ALL browsers have this issue.
Kill la Moderator
AHTL 
76613 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / Norway
Offline
Posted 9/26/13
I've perused your profiles, both that of yourself and Hatake_Kakashi52 in order to investigate this mysterious problem of yours.

1) Everything loaded perfectly fine for me.
- This includes various images of both the animated and still type
- This leads me to suspect that both of you may have some internet issues, or slow internet


2) When both you, and Hatake_Kakashi52 used the code for centring text - you never used the ending part of the code.
- You wrote "[block align ="center"]", but you never once used the secondary part "[/ block]", which is equally important to remember. You can't start a code without ending it as well.



CR's bbcode is very sensitive, and the way both of you have used the codes just makes it malfunction. The misuse of the codes will explain the mysterious disappearance of random letters as well.

I highly recommend reading the page I've linked below, and take a proper look over your profiles again to find the missing pieces:

http://www.crunchyroll.com/user/wych_elm/pages/bb%2Bcodes



Speaking of profiles, I saw your Tribute Page, and I'm sorry to say but you need to clean that page up.
It is not PG-13. I'm talking specifically about image #2.
27378 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / With My Beloved H...
Offline
Posted 9/26/13

AHTL wrote:

I've perused your profiles, both that of yourself and Hatake_Kakashi52 in order to investigate this mysterious problem of yours.

1) Everything loaded perfectly fine for me.
- This includes various images of both the animated and still type
- This leads me to suspect that both of you may have some internet issues, or slow internet


2) When both you, and Hatake_Kakashi52 used the code for centring text - you never used the ending part of the code.
- You wrote "[block align ="center"]", but you never once used the secondary part "[/ block]", which is equally important to remember. You can't start a code without ending it as well.



CR's bbcode is very sensitive, and the way both of you have used the codes just makes it malfunction. The misuse of the codes will explain the mysterious disappearance of random letters as well.

I highly recommend reading the page I've linked below, and take a proper look over your profiles again to find the missing pieces:

http://www.crunchyroll.com/user/wych_elm/pages/bb%2Bcodes



Speaking of profiles, I saw your Tribute Page
, and I'm sorry to say but you need to clean that page up.
It is not PG-13. I'm talking specifically about image #2.

Image is removed. Thank you..
You must be logged in to post.