Post Reply Small start up problem
8193 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Netherlands
Offline
Posted 11/7/13 , edited 11/7/13
Hey guys. I was just wondering if there is something going on with the PS3 of CR since yesterday. I usually don't have any problems at all (not even really that memory leakage). But since yesterday evening i've been unable to start up the app let alone use it. Every time i open the app it says i need to be logged into my PSN to be able to use the app. But this is the strange thing. I am logged in. I'll also add 2 images below. One of the error and one actually showing me being logged in with that error on the backscreen (behind the XMB overlay). Hope any of you guys have any idea what could be wrong. First error/problem i've ever gotten with CR so don't really know where to go from here.

Thanks guys.

First image of the error:

full size: http://imageshack.us/a/img801/6497/ukpm.jpg


Second image shows me actually being logged in (XMB menu overlay) with the same error behind it even though i'm logged in:


full size: http://imageshack.us/a/img202/6702/0vlt.jpg

Edit: removed the from the images because they are way way to big for the forum i noticed just after posting :p
Edit 2: added a thumbnail size image as example of the full size. Unfortunately the old bb codes i know to make the thumbnail clickable didn't work so this was all that's left.
The Wise Wizard
99891 cr points
Send Message: Send PM GB Post
56 / M / U.S.A. (mid-south)
Offline
Posted 11/7/13

HardBa11er wrote:

First image of the error:

full size: http://imageshack.us/a/img801/6497/ukpm.jpg


Second image shows me actually being logged in (XMB menu overlay) with the same error behind it even though i'm logged in:


full size: http://imageshack.us/a/img202/6702/0vlt.jpg

Edit: removed the from the images because they are way way to big for the forum i noticed just after posting :p
Edit 2: added a thumbnail size image as example of the full size. Unfortunately the old bb codes i know to make the thumbnail clickable didn't work so this was all that's left.

Reducing the images so that the width is no more than 640 pixels works best for the CR forums. It should normally resize them when they are uploaded, but it doesn't always work for some reason. (I suspect it fails when they exceed certain dimensions or perhaps data size).

For ease of use, I made your links clickable in quote.

8193 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Netherlands
Offline
Posted 11/7/13

TheAncientOneFor ease of use, I made your links clickable in quote.


Ah thank you for doing that TheAncientOne :).

Now i just hope someone else may have had this error and knew/knows how to get rid of it. Though a buddy of mine mentioned that PSN was doing some kind of maintenance (shop was also offline etc.) and that that might be the reason. I hope so that would mean i can use it again. I'll take a look during breakfast in a min.
Bjaker 
51785 cr points
Send Message: Send PM GB Post
36 / M / San Francisco
Offline
Posted 11/8/13


Howdy!

There was a Sony scheduled maintenance yesterday! Can you tell me if it is still happening?
8193 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M / Netherlands
Offline
Posted 11/8/13 , edited 11/8/13

Bjaker wrote
Howdy!

There was a Sony scheduled maintenance yesterday! Can you tell me if it is still happening?


Actually i just checked and it seemed to be working fine again. So i'll just trow it on the idea that maintenance caused this. If it happens again in the future outside of the maintenance schedule i'll put another online about it. Thnx.
You must be logged in to post.