Post Reply Fullscreen Problems :(
20014 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 11/16/13 , edited 11/16/13
Hello, Yesterday the full screen for any anime would be working perfectly. Today I logged on and as soon as I clicked an anime, The player won't go to full screen, it instead becomes a little box at the left corner of the screen. I have restarted, Checked for viruses, You name it...but its not working. I thought it might be my video card so I went to another anime site (www.theanimenetwork.com) and the full screen and high quality works perfectly fine there....So I was wondering, Is it my connection or is their updates going on? Please reply, I really enjoy this site and I want to keep being a member.
106599 cr points
Send Message: Send PM GB Post
57 / M / U.S.A. (mid-south)
Online
Posted 11/16/13

ThornKavelt wrote:

Hello, Yesterday the full screen for any anime would be working perfectly. Today I logged on and as soon as I clicked an anime, The player won't go to full screen, it instead becomes a little box at the left corner of the screen. I have restarted, Checked for viruses, You name it...but its not working. I thought it might be my video card so I went to another anime site (www.theanimenetwork.com) and the full screen and high quality works perfectly fine there....So I was wondering, Is it my connection or is their updates going on? Please reply, I really enjoy this site and I want to keep being a member.

I noticed I was prompted to update Flash (for Firefox) when I started my PC this morning, so I though perhaps the issue might be tied for that.

I can report that I had no problems with going to full screen on a video here at CR.

If you are running Windows, you may want to try running System Restore and selecting a restore point from yesterday or earlier.

If you are running a Mac with a Retina Display, this is a known issue. The current workaround is to enable subtitle smoothing.

Dragon
65173 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 11/16/13 , edited 11/16/13

Hi,

Could you provide a bit more information? What OS & browser are you using? Also, what show? I'm trying to replicate your issue as exactly as I can.

My bad, sorry, I'm so used to removing illegal links, I jumped the gun. Restored your link.

-Makoto
32013 cr points
Send Message: Send PM GB Post
44 / M
Offline
Posted 11/16/13
Hi,

I am also having this problem on my Surface 2 (Runs 8.1). Using IE 11.

I did not have this problem a few days ago,

Any more information on this?

Patch Tuesday was this week so they may have put something out the impacted the full screen support...
20014 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 11/16/13 , edited 11/16/13
Im using Windows 8, My Browser is internet explorer and its every show :(...sadly
20014 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 11/16/13
OMGGG!!! THANK YOU SOOOOO MUCHHHH!!! I just did a system restore and its working perfectlyyy! thank you thank you :D
31005 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26
Offline
Posted 11/17/13
Surface Pro 2 here with IE 11 here and I got the exact symptoms that started after the Nov. Tuesday patch T_T
16025 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / F / NJ
Offline
Posted 12/26/13
Same thing is happening to me to....I'm on surface 2
16025 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / F / NJ
Offline
Posted 12/29/13
Still no fix???
16025 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / F / NJ
Offline
Posted 1/21/14
I don't know if anyone looks at this post anymore but I found away to make it full screen. First you have to open it, and then choose the but next to auto reply and it opens it in its own window and then from there you can make it full screen, its kind of a pain but at least you get full screen!!
8066 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M
Offline
Posted 10/11/17 , edited 6 days ago
You have probably gotten past this at this point, but i was having the issue with this too. I was Firefox on Windows 10 computer with the most up to date Adobe flash but still had the box issue. I simply updated my browser and it fixed the issue right away. You may have tried that already but that is what worked for me.
Der Zoodirektor
26133 cr points
Send Message: Send PM GB Post
35 / M / Germany
Offline
Posted 10/12/17

treewolfx wrote:

You have probably gotten past this at this point, but i was having the issue with this too. I was Firefox on Windows 10 computer with the most up to date Adobe flash but still had the box issue. I simply updated my browser and it fixed the issue right away. You may have tried that already but that is what worked for me.


Yes, updating Firefox will fix the issue.
exzain 
17244 cr points
Send Message: Send PM GB Post
39 / M
Offline
Posted 10/14/17
updating firefox is not the answer...
15 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 22 days ago
I was having the same problem on Firefox, but fixed it by enabling hardware acceleration.
15090 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M / Texas
Offline
Posted 6 days ago
The Hardware acceleration fixed it thank you. You have to right click the video as it is going and go into settings and find the setting.
You must be logged in to post.