Post Reply Group Glitches (with proof) and a question.
Posted 1/27/14 , edited 1/27/14
OK, I have decided to write here in the hope that this issue gets fixed fast, as its annoying.

I have taken 4 different screencaps which I will individually spoiler and write below them what they are of.


01:


"No photo data found" displayed over pictures 1, and 16 (twice), and refuses to allow normal "next" or "previous" navigation after 16, yet 28 photos were originally uploaded.


02:


"photo 28 of 24" there were 28 photos uploaded. NOT 24.


03:


"Moderators: None [edit]" displayed on the front page of the group, yet I am a Moderator in the group.


04:


Proof that I am a Moderator.


PLEASE FIX THIS. The Moderator display bug is in multiple groups in general, not just the group I have shown screencaps of. I am frustrated.


My question is: What is the width of the "About Me" column on our profiles? 400 is too long now. Seriously?! -_-.


Thank you for helping solve these rather big bugs/glitches and answering my question in a timely manner.

EDIT:

05:


Now my username doesn't appear showing that I post anything. Can this site do ANYTHING right?! -____-


SaintDragonOsiris.
The Moderator
Nicole 
73048 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / F / Space
Offline
Posted 1/27/14 , edited 1/27/14

03:


"Moderators: None [edit]" displayed on the front page of the group, yet I am a Moderator in the group.


The creator of the group never set the permission of a moderator to be "Listed as a Moderator"



So it's not a bug. It's an oversight of the person who made the group.



You must be logged in to post.