Is it just me
6112 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23
Offline
Posted 3/11/14 , edited 3/12/14
Or is crunchyroll down every 20 min since like 8?
4169 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M
Offline
Posted 3/11/14 , edited 3/12/14
CRUNCHYROLL SUCK

but I like watching Jumong.
31247 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / M / United States
Offline
Posted 3/11/14 , edited 3/12/14

xxninpandaxx wrote:

Or is crunchyroll down every 20 min since like 8?


Nope, it's not just you. I made a thread in the site/support section addressing this. There's also another thread addressing this titled "Recent server outages". Something is definitely going on.
57538 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M / LA
Offline
Posted 3/11/14 , edited 3/12/14
I knew something was up..... well I guess I'll play some games.
37119 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Wisconsin
Online
Posted 3/11/14 , edited 3/12/14
I'm glad I'm not the only one experiencing this. Yesterday, and today, I've been trying to watch some of my simulcasts on CR, but only to have CR, crap out on me. Seems like it's working fine now, but for how long, I don't know.

Otherwise, I'm just finishing up some other animes that I started on DVD, when I can't get access to CR.
18200 cr points
Send Message: Send PM GB Post
U.S.
Offline
Posted 3/11/14 , edited 3/12/14
post anything. this thread will be locked soon.

kdkdkdkdkks.... just kidding.
32195 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Shinhwa High
Offline
Posted 3/11/14 , edited 3/12/14
Crunchyroll is messing up pretty badly. :|.
Posted 3/11/14 , edited 3/12/14
It's just you
6201 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / California
Offline
Posted 3/11/14 , edited 3/12/14
Well. It happens I guess? Not sure how frequent it has been though.
Guest Pass Litter Moderator
121031 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Boston-ish
Offline
Posted 3/12/14 , edited 3/12/14

xxninpandaxx wrote:

Or is crunchyroll down every 20 min since like 8?


It wasn't just you.

I'm closing this because it seems it's been fixed now and there are two threads about it in the Site Support forum.
You must be logged in to post.