First  Prev  1  2  3  Next  Last
Post Reply Bug Reports
Otter Modder
Creator
42360 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Florida
Offline
Posted 4/8/15
Can you give me a more detailed order of events?
5071 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 4/9/15 , edited 4/9/15
I can't replicate it anymore; It happened at least twice, and now toggle works again.

I removed, and added the plugin back multiple times, and it kept happening, but now the error is just gone.
Sorry I can't be more detailed.
Otter Modder
Creator
42360 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Florida
Offline
Posted 4/9/15
Strange, if it happens again just let me know, and if possible include all the steps you did when it happened.
5071 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 4/9/15
Will do. And thanks for all your work on the plugin.
Member
43662 cr points
Send Message: Send PM GB Post
60 / M / Earth
Offline
Posted 10/6/15
CR added something and that apparently broke some functionality...unless you took out the ability to mark a whole series as read?


Otter Modder
Creator
42360 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Florida
Offline
Posted 10/6/15 , edited 10/7/15
Looks like CR just changed some things around a bit and renamed some elements. I'll readjust my code right now.

Thanks for the heads up, wouldn't have caught it for a while myself, not watching many shows these days.

Edit: It looks like it is a pretty major styling change (which is good, I think it looks better) it might take till tomorrow to update my own style to match. So for now I will just re-add the buttons, but they won't match.

Double Edit: I have just pushed a second update that mostly matches the styling. Can't get my svg little checkmark to pop in there so for now there is just a space for it. Also I think I worked out all of the weird button moving around problems, but let me know if it starts acting up. Version 1.9.0.1 contains the style fix (or 2.0.0.4 if you use the better version (nobody does))

Edit #3: Forgot the Reset button in my past updates so added that in too.
Member
43662 cr points
Send Message: Send PM GB Post
60 / M / Earth
Offline
Posted 10/7/15
The new "SE" version has a minor glitch, repeating threads in the dropdown list multiple times. The red circle appeared 6 times, the orange, blue and purple each twice.

When you open any one, that removes the rest of the related dups, so it's not like you have to actually read them multiple times, but the notification count sure gets scary when you walk away for a half-hour or so.

Otter Modder
Creator
42360 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Florida
Offline
Posted 10/7/15
Yeah, I noticed that but couldn't quite figure out why it was doing it. I just haven't fixed it yet because nobody but me was using it. Funny enough, the popup notifications have no issue. Now that someone has seen my silliness I will have to take care of it.
Member
43662 cr points
Send Message: Send PM GB Post
60 / M / Earth
Offline
Posted 11/13/15
Don't know if it's the new version or the last time the site underwent CSS changes, but dark mode is seriously messed up now, almost completely the opposite way to the point of being so washed out you can't read the forums..



Otter Modder
Creator
42360 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Florida
Offline
Posted 11/13/15
Yeah there have been several css updates to the site (they are still changing things) and I haven't worked on it in a long time (march of last year). I'll try to see if I can at least get it back to how it used to be, sometime this week.
5 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 5/8/16
I need help.. Every time I open the app.. And play a movie. A advertisement come up and I doesn't play nor the 30 sec time doesn't count.. Please fix.. Thank you..
5 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M
Offline
Posted 7/7/16
First of all, thanks for this wonderful plug-in. Sadly, I have a bug to report. At times (I don't know what triggers it), the player will only show the relevant subtitle for 1 frame before it disappears, while the video continues normally. This problem persists across episodes (of Gintama, 285 and 286, in this case), and disabling the plug-in and reverting to the original player fixes it.

Also, a week ago, when trying to watch the 'remastered' Gintama episodes, the original player would pop up, with commercials, while the plug-in was not disabled. This only afflicted 'remastered' episodes, original episodes did fine. Disabling the plug-in fixed it again, allowing me to watch the episode as the paying member that I am.

My chrome browser is up-to-date, and my OS is 64-bits Windows 10, also up-to-date. Possible conflicting add-ons are AdBlock (white-listed for the 'remastered' incident), Skype, RSS Feed Reader and Awesome Screenshot: Screen Capture, Annotate.
Otter Modder
Creator
42360 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Florida
Offline
Posted 7/7/16
The subtitles thing is a problem in CR's encoding process that they are working on, no ETA but I will double check to see if there any of the different device streams are unaffected.

The other thing was a problem with my code and how it singles out episode pages and inconsistent url schemes. I have updated it to include a larger range of cases which clears up the problem with some one piece episodes and the gintama remastered episodes. Let me know if you find any other episodes that don't work.

Thanks for the report
8027 cr points
Send Message: Send PM GB Post
36 / M / Fremont, Ca
Offline
Posted 8/27/16
Hello, I've been using your html5 cr hls chrome extension (thank you!) and noticed it was defaulting back to the flash player when watching momokuri. Could you take a look at this when you have a chance? I think the strange episode numbering scheme of that series may be causing it to not work properly.
Otter Modder
Creator
42360 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Florida
Offline
Posted 8/27/16
Thanks for pointing it out. I just fixed it in the latest version. Let me know if you find any other series with the same problem.
First  Prev  1  2  3  Next  Last
You must be logged in to post.