Post Reply Anime' not finishing - skipping to next
22264 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M / http://myanimelis...
Offline
Posted 5/10/14
Ever since yesterday (Friday May 9th), I can't seem to be able to make it through a single anime without it stopping and skipping to the next episode... in some cases, it is occurring repeatedly making playback impossible.

This occurs in 720p, 480p, and even SD resolutions.

I am having no issues watching streaming media from other sites.
6723 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Ohio
Offline
Posted 5/10/14
It might just be weekend overload? I'm not sure. I'm not really having any problems but since you are only having problems with CR then it isn't on your end most likely.
27041 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 5/10/14
Same thing is happening to me, I can't watch a single episode right now without it abruptly ending and starting the next. Extremely annoying, right as I'm getting towards the end of my Attack on Titan marathon.
The Wise Wizard
100945 cr points
Send Message: Send PM GB Post
56 / M / U.S.A. (mid-south)
Offline
Posted 5/11/14

Kalanoch wrote:

Same thing is happening to me, I can't watch a single episode right now without it abruptly ending and starting the next. Extremely annoying, right as I'm getting towards the end of my Attack on Titan marathon.

Although it won't resolve the problem of the stream aborting, turning off autoplay will at least avoid the player skipping to the next episode when it happens.

29118 cr points
Send Message: Send PM GB Post
83 / F / Bite the pillow.
Offline
Posted 5/11/14
I am having the same issue with the 480P & 720P streams, but not the 1080P streams. Not sure what's going on. For right now, and because I have the bandwidth, I'm running 1080P (preference is 720P). Seems to be working fine, atm.
4008 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M
Offline
Posted 5/26/14
+1 I'm experiencing the same issue with a number of different series, 1080 res, on a mac mini osx 10.8.5, chrome 35.0.1916.114.
36033 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 6/9/14
I don't have autoplay on but my streams are aborting as if the episode finished before I am able to get 5 minutes into an episode. I'm forced to watch things on my phone if I want to watch any episodes at all.
zaldar 
34804 cr points
Send Message: Send PM GB Post
38 / M / Charlotte NC
Offline
Posted 6/15/14
same thing sigh...sent in a request for help hopefully they get it fixed soon as we have premium members it is effecting and it seems to have been going on for over a month now anyone gotten it fixed?
4040 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M
Offline
Posted 6/15/14
Been going on for a long time now. Seems like the CR player is outdated or something, get a new player or fix this abomination pls
41370 cr points
Send Message: Send PM GB Post
54 / M / East Coast
Offline
Posted 6/16/14
Last monday couldnt watch any vidoes Today they got to 3/4 and 1/2 way then Stopped. I have autoplay off because really the skip to the next episode has been a problem for a while. It is worth it to have the show in the queue because it picks up where it left off!

It has been going on for a while but has been really bad since May!

But sometimes it almost plays to the end thren stops with 2 minutes left. I stiil think the problems are where the ads would be if werent as sub!
28025 cr points
Send Message: Send PM GB Post
36 / M / Claulenne, Verge...
Offline
Posted 6/19/14
I am having this problem, too. It's on all of my Windows machines and on all browsers. I thought that it was a problem with the ads... but now it's happening at random places in the show, not just where the ads would be. I thought that it was Chrome so I used Firefox... no dice. Went from my Windows 8 computer to my Windows 7 to my Windows Vista still happening. The only ones that I haven't tried are my Ubuntu laptop and my Windows 3.1.1 computer. It's even across multiple versions of Adobe. It shouldn't be a bandwidth/buffering problem as I have the second highest tier with my cable company. Even right now with the downloads and running Netflix I am getting 25+ Mbps download with a ~15ms ping. (Upload is a abysmal 6.66 Mbps though, LOL.) I have noticed that it is getting worse since around May like FLjerry2011 said. Have ya'll filled out the "contact forum" for bugs/site problems?
You must be logged in to post.