First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Next  Last
Apebile Malam Menjelang,........!!
Malaysian
6946 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / F
Offline
Posted 2/2/08
korunk sume mmg ske citer hntu kew..
Malaysian
1475 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M / 3° 8′ 0″ N, 101°...
Offline
Posted 2/2/08
Suke sngaaaaaaat ....lagi satu cite hantu ni, buat aku hilang skit tension...hahaha
Moderator
ezd
3173 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M / mlys
Offline
Posted 2/2/08
haha...biar betoi ko ni metaseed....
cte antu wat tamba tension aku de r....
Malaysian
9677 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M / Nowhere
Offline
Posted 2/2/08
Tahun lepas sek aku ade kes histeria sampai sek istihar darurat
Malaysian
6914 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / F / ~MaLaYsiA~
Offline
Posted 2/2/08
wktu sye form 3, sumer bebudak yg g kamping kadet polis diserang histeria...nk dkt 2 mggu gak mende ni berlarutan...sumer b'puncer drpd diorg kaco mnde2 dlm utan tu...seram siot nengok diorg jerit2 n tndg meja...
Malaysian
1475 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M / 3° 8′ 0″ N, 101°...
Offline
Posted 2/2/08
Skolah saye ade gak histeria ni,tapi ustaz saye kate bkn semua histeria brpunce dari makhluk halus ni,kdg2 disbbkan masalah keluarga,plajaran.Bile dah bnyak sngat msalah ni bertimbun kat dlam kepala otak...tu yg bleh nmpak bnde2 plik tu....
Malaysian
9677 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M / Nowhere
Offline
Posted 2/2/08
tapi kat sek sampai 200 orang kena ,dia macam merebak sekali tu ade budak kena lepas tu bdk blkang dia kena.seram!!!!!
Malaysian
3690 cr points
Send Message: Send PM GB Post
76 / M / behind u !! (mala...
Offline
Posted 2/2/08

kampungbdk wrote:

INI CITE SERAM
-Satu malam ketika di asrama , mat sedang prep
ketika semua rakannye sedang diulit mimpi indah.Ketika jam menunjukkan
pukul 11.30 mat segera ke dormnya tiba2 mat mendengar bunyi hentakan kaki namun bunyi itu seperti
bunyi selipar kanak2. Mat menjenguk ke luar tingkap namun tiada sesiapa di luar
Mat berasa pelik tapi dia berpendapat bunyi dari perumahan sebelah.
Angin sejuk mula menusuk tulang Mat bagaikan ade petande yg tidak enak.
Lantas dia terus ke katil ,ketika hendak tidur dia ternampak bayang2 seperti kanak2
diluar.Lantas bayang itu berkata dengan suara seperti kanak pompuan,
'1 dah tidur, 2 dah tidur,3 belum tidur' lalu dia menghilang.Peristiwa malam itu menyebabkan
Mat demam seminggu.


laaaaaaaa.ko duduk kat asrama ker....
klu kat asrama mmg ader bnder yg men kire2 tu...
mcm waktu aku form 4....
aku ngan kwn2 aku siap tgur dier lagi(tpi dier nenek...bkn budak)
dier sbenar nyer nak ajk men...
tp korang jgn slasu layan sgt...
pstu dier bleh tau ko da tido ker x.........
da biase da.....
Malaysian
3690 cr points
Send Message: Send PM GB Post
76 / M / behind u !! (mala...
Offline
Posted 2/2/08
..............
aku lagi seram......
waktu camp pengakap jaya........
kami sesat....
kat group aku ader 7 org...
tp bler sesat kami pon kire la jumlah member yg ader dlm group aku.
kmi pon kire la......(kami jln beratur)
smpai nombor ke 7.......
patut nyer benti kan..... tp tiber2 ader yg menyambut smpai nombor 10....
kmi cuwak tahap dewa ciot !
tp cemp com kter rilek jer.......
mmber aku yg blakang skali tu cuak gler !! sampai nangis .
nsib baik aku org ker 4....
Malaysian
6914 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / F / ~MaLaYsiA~
Offline
Posted 2/3/08
alamk...takotnyer...seram...kalo jd kt sayer msti da ketar lutu n nangis2 da...
Malaysian
1475 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / M / 3° 8′ 0″ N, 101°...
Offline
Posted 2/3/08
huuu....cuak tu,ko camp kat ne smpai sesat?
Malaysian
3690 cr points
Send Message: Send PM GB Post
76 / M / behind u !! (mala...
Offline
Posted 2/3/08
kat sabah.....
dah lar waktu tu dir kasik
1 biji limau
segenggam beras jer.
aaaaa kongsi 7 org !
beras tu kami x msak ...
kmi mkn jer mntah2..
Posted 2/3/08
kesiannye......
Moderator
ezd
3173 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M / mlys
Offline
Posted 2/3/08

ni cume reflection monitor korg je...
xcaye cbe pndang blakang...kat atas....
kukukukuku...
Malaysian
6914 cr points
Send Message: Send PM GB Post
25 / F / ~MaLaYsiA~
Offline
Posted 2/3/08
jahat ezd!!!seram tau!!!!
First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Next  Last
You must be logged in to post.