Post Reply Sword Art Online Season 2 - Buffering, Skipping Ahead in content
49012 cr points
Send Message: Send PM GB Post
35 / M
Offline
Posted 7/6/14
Device Type: AppleTV
Streaming Via: Ethernet to Fibre
OS Version: 6.2 (6698.99.50.31) - Latest version
App Version:

The first episode of Sword Art Online seems to be malformed on the Apple TV, as it constantly re-buffers, and then keeps jumping ahead in the content by several minutes. Trying to rewind or skip backwards just gets the same jump.
21006 cr points
Send Message: Send PM GB Post
46 / M / Seattle
Offline
Posted 7/6/14 , edited 7/6/14
Also seeing this on Apple TV. Unable to watch the episode.
44014 cr points
Send Message: Send PM GB Post
43
Offline
Posted 7/6/14
That makes three of us. Seems to work on my ipad though?!
12020 cr points
Send Message: Send PM GB Post
42 / M / Canada
Offline
Posted 7/6/14
Another one here. Hope it's sorted soon. Confirmed iPad app works. I ended up using airplay from my ipad to the ATV. Duh. What a pointless thing to have to do, but at least it worked
19877 cr points
Send Message: Send PM GB Post
37 / M / Surrey, UK
Online
Posted 7/6/14
I had that as well on Saturday night (UK time). I assumed at the time it was just a "too many people" things and watched it the next morning on my PS3.
44014 cr points
Send Message: Send PM GB Post
43
Offline
Posted 7/9/14 , edited 7/9/14
It seems they've fixed it now
v26h 
45005 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 7/20/14
I'm having the same issue on multiple episodes for different series. It started happening about 2-3 days ago and only seems to affect my Apple TV as I can go on my computer and watch the same episode without any problems.
cyquil 
17022 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M
Offline
Posted 8/25/14
Seen this happen with half a dozen or more shows, always put it down to my internet connection... but good to know it isn't.
You must be logged in to post.