Post Reply 360 weird login issue.
rndm94 
7009 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 7/8/14
So I was introduced to crunchyroll when my friend logged in on my 360. Now that I have my own account, I primarily stream from my xbox. The issue here is, every time I launch the app it starts me on his profile, and it's kind of a pain. Is there any way to switch my profile to the primary user, or am I just stuck with this?
42632 cr points
Send Message: Send PM GB Post
60 / M / Earth
Offline
Posted 7/8/14
Have you tried removing and then re-adding the app?

rndm94 
7009 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 7/8/14
Yeah, I've removed the app and the associated data, and I've deactivated and reactivated.
42632 cr points
Send Message: Send PM GB Post
60 / M / Earth
Offline
Posted 7/8/14

rndm94 wrote:Yeah, I've removed the app and the associated data, and I've deactivated and reactivated.
Well, if that didn't work then your friend will probably need to visit this page using his account: /acct/?action=devices and deactivate your device from there.
rndm94 
7009 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 7/8/14
I figured as much. Unfortunately, I have literally no way to reach him anymore. Oh well. Thanks anyway dude!
58664 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M / Dallas, TX
Online
Posted 7/9/14

rndm94 wrote:

I figured as much. Unfortunately, I have literally no way to reach him anymore. Oh well. Thanks anyway dude!


If you know his CR account, which should be shown in-app, you could send him a PM.

I've never heard of this happening before, but if that doesn't work, you might want to /contact customer support to see if they can do anything from their end.
rndm94 
7009 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 7/9/14

eyeofpain wrote:


rndm94 wrote:

I figured as much. Unfortunately, I have literally no way to reach him anymore. Oh well. Thanks anyway dude!


If you know his CR account, which should be shown in-app, you could send him a PM.

I've never heard of this happening before, but if that doesn't work, you might want to /contact customer support to see if they can do anything from their end.


Just contacted him and got it fixed. Thanks for the help!
You must be logged in to post.