Post Reply Flash player crashing
2700 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Texas
Offline
Posted 8/20/14
So I have a bit of an issue, every time i try to watch anime on here, the flash player crashes. So it started yesterday i was watching watamote when it suddenly froze. The Flash player crashed. I refreshed, the ad played and then the player was loading and crashed. I updated adobe flash player more than a dozen times and it still crashes. I even disabled the plug in and it didn't load, so i updated again, enabled, and it still crashed. I'm using Google Chrome and I tried it on Safari, even on Safari the flash player crashed. Can some one help me figure out what is going on? Thank you.
The Wise Wizard
100935 cr points
Send Message: Send PM GB Post
56 / M / U.S.A. (mid-south)
Offline
Posted 8/20/14

pvcconvoy wrote:

I'm using Google Chrome and I tried it on Safari, even on Safari the flash player crashed. Can some one help me figure out what is going on? Thank you.

Kudo's on trying a different browser, as that is a simple test many people omit.

One item you might try is clearing Flash's own cache (as it seems to be shared among browsers):
https://forums.adobe.com/message/4278569

2700 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / Texas
Offline
Posted 8/20/14

TheAncientOne wrote:


pvcconvoy wrote:

I'm using Google Chrome and I tried it on Safari, even on Safari the flash player crashed. Can some one help me figure out what is going on? Thank you.

Kudo's on trying a different browser, as that is a simple test many people omit.

One item you might try is clearing Flash's own cache (as it seems to be shared among browsers):
https://forums.adobe.com/message/4278569



Well, I cleared the cache off of the adobe file on my mac, i cleared it off the browser it self. It is still crashing, It plays the ad perfectly but the second the ad stops the video is at 00:00 and then, flash player has crashed. Would you like to stop plug in.

This is pretty much what it looks like.



Also, the player crashed while i was trying to upload this picture -.-
Secret Moderator
12280 cr points
Send Message: Send PM GB Post
28 / M
Offline
Posted 8/22/14
are you sure its a crash, and not just a cold cache on the CDN?
10 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M
Offline
Posted 8/25/14 , edited 8/25/14
I am currently having the same issue. As soon as an ad finishes, flash player and sometimes even the browser itself crashes. I am also using Chrome. Tried FireFox and had the same issue.

I have deleted the cache/cookies/etc from my browser, the local data on flash itself, restarted my PC (because why not), and I even tried using adblock just to see if somehow it IS related to the ads... And flash player still crashes. CrunchyRoll is the only website I am having this problem with. Flash works perfectly fine everywhere else.

Edit* So, it seems this issue is specifically with Attack on Titan episode 18 for me. Just tried to watch a random episode of SAO and it worked fine. Furthermore, episode 19 of AoT streams fine as well.
8012 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M / Oregon, USA
Offline
Posted 9/6/14
I had the problem till I disabled adblock.
19 cr points
Send Message: Send PM GB Post
32 / M
Offline
Posted 9/27/14 , edited 9/27/14
had the same issue for a while and on many videos, the latest just wouldnt stop crashing after a while like it used to. I cleared my viewing history and it seemed to fix the issue... for now (not using any adblock)
Wihl 
24276 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M / Lagrangian Librat...
Offline
Posted 9/27/14
My observations of CR streaming problems is that it is very jealous and does not like to share your bandwidth. Any other internet communications tends to makes CR streaming pause and if it is long enough, need to reload page. I can watch multiple HD streams on other services ruling out any system related causes. Mostly CR works quite well.



7 cr points
Send Message: Send PM GB Post
29 / M
Offline
Posted 10/17/15
i may have found the issue. what worked for me is if you right click on the video while its paused and deselect hardware acceleration. i also upped the allowed storage on my pc so it can buffer further ahead. not sure which one did it but it worked completely now not sure if you may want to do this globally but i just did it under settings.
You must be logged in to post.