Post Reply The video won't load, I just get a black screen.
8 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M
Offline
Posted 8/21/14
The odd part is, ads load just fine, but when the ads end I just get a black screen. Any suggestions?

(I use Linux Mint 17)
Secret Moderator
12280 cr points
Send Message: Send PM GB Post
28 / M
Offline
Posted 8/22/14
oh user of the lamiaceae linux, you are but missing one piece of information. To what browser are you using?

Firefox, Chromium, iceweasel?

need moar details plz.
Posted 9/2/14
Most likely Chrome, thats the only browser I'm having the exact same issues with. I wonder if Meropo is using 64 bit or 32 bit chrome, because chrome on my 32 bit tablet plays CR videos.

Chrome 37.0.2062.102 unknown-m (64-bit)
Windows 8.1
2011 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M
Offline
Posted 9/3/14
having the same problem and I am using 64 bit chrome
3016 cr points
Send Message: Send PM GB Post
31 / M
Offline
Posted 11/29/14
Having same Problem just recently in my chrome as well running win 8.1
7005 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 11/30/14 , edited 9/15/16
Having same issue with android cr app, but problem only with dramas. I have anime premium only, and the anime works fine.
2029 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 5/28/16
Also having the same problem, anyone have any solutions?
29118 cr points
Send Message: Send PM GB Post
83 / F / Bite the pillow.
Offline
Posted 5/28/16 , edited 5/28/16

MinosTaurian wrote:

Also having the same problem, anyone have any solutions?

Which web browser are you using? Is it up to date? Do you have any browser plugins, extensions, or add-ons installed in your browser? What shows and episodes is this happening to you on?
Der Zoodirektor
23417 cr points
Send Message: Send PM GB Post
34 / M / Germany
Online
Posted 5/28/16

MinosTaurian wrote:

Also having the same problem, anyone have any solutions?


What video?
4005 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 5/28/16
I'm having the same problem. My flash is all up to date and I've tried on both Chrome and FireFox. Nothing is working... I'm a Premium member, so I don't even get to watch any ads, LOL!

Uh, but really, wtf... My internet is perfectly fine, and I'm not having problems on any other sites. This only started when I moved...
5 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 7/8/16
Was having the same issue, was watching on a Mac laptop using Safari. Solved it by rebooting the machine. Wish I'd thought of that first thing.
You must be logged in to post.