Dragon Ball Z Survey - 10 Multiple Choice
Posted 8/23/14 , edited 8/23/14
Please take if you are bored.
If it's not so much trouble, please copy and paste the question and your answer.

Thank you.

1.) What race would you like to be:
a.) Human
b.) Namekian
c.) Sayian
d.) Android

2.) In your own opinion, the best spot for training is:
a.) King Kai’s Planet
b.) Hyperbolic Time Chamber
c.) Capsule Corps Spaceship
d.) Kame House

3.) You are a contestant, where would you rather have your Martial Arts Tournament?
a.) World Martial Arts Championships – Facing humans
b.) Cell games Tournament – Facing Cell and Cell Juniors
c.) Other world Tournament – Facing alien fighters from across the galaxy

4.) Which ONE of these abilities would you like to have?
a.) Flight (being able to fly..)
b.) Energy blasts/techniques (kamehameha, Kaio-Ken, Spirit Bomb, Masenko...etc)
c.) Fusion (can be the way trunks & Goten did, the namekian way, or even a Kai's way...etc)

5.) Which uniform would you wear:
a.) Goku’s martial arts uniform
b.) Namekian martial arts uniform (Piccolo’s uniform, kid Gohan wore in the cell games)
c.) Sayian armor

6.) In your opinion, the best piece of technology in DBZ is:
a.) DynoCaps (Capsules)
b.) Scouter
c.) Dragon Radar
d.) Sayian Space Pod

7.) The wealthiest character is:
a.) Dr. Brief
b.) Mr. Satan

8.) Best mom:
a.) Bulma
b.) Chichi

9.) The best mentor is:
a.) Piccolo
b.) King Kai
c.) Master Roshi
d.) Goku

10.) Which one of these would you want to go look for the most?

a.) Earth Dragon Balls
b.) Namekian (on Namek) Dragon Balls
c.) Black Star Dragon Balls
3989 cr points
Send Message: Send PM GB Post
28 / M / SoCal
Offline
Posted 8/23/14
1.c 2.b 3.c 4.b 5.c 6.b 7.b 8.a 9.b 10.b
9767 cr points
Send Message: Send PM GB Post
24 / F / Johnstown, PA, USA
Offline
Posted 8/23/14 , edited 8/23/14
1.) What race would you like to be:
d.) Android

2.) In your own opinion, the best spot for training is:
b.) Hyperbolic Time Chamber

3.) You are a contestant, where would you rather have your Martial Arts Tournament?
c.) Other world Tournament – Facing alien fighters from across the galaxy

4.) Which ONE of these abilities would you like to have?
b.) Energy blasts/techniques (kamehameha, Kaio-Ken, Spirit Bomb, Masenko...etc)

5.) Which uniform would you wear:
c.) Sayian armor

6.) In your opinion, the best piece of technology in DBZ is:
c.) Dragon Radar

7.) The wealthiest character is:
a.) Dr. Brief

8.) Best mom:
b.) Chichi

9.) The best mentor is:
a.) Piccolo

10.) Which one of these would you want to go look for the most?
a.) Earth Dragon Balls
You must be logged in to post.