Post Reply Yay! I just bought Premium!
7104 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 12/8/14 , edited 12/8/14
-buys Premium-
Yay!
I can't wait to continue watching One Piece at a good-sized window again, then watch other shows in nice HD quality without problems B)
http://gyazo.com/a71453ca979a40007a481ce4cdc4c3ce

Fix your stuff k
Edit: Sorry about all of the weird mistakes I made at the time of posting, I've never posted to the forums before. I'm a scrub.
P.S. For future references, the problem is simple: It loads the thumbnail in the place of the video, then then I change tabs and come back, it's just a black screen. Video doesn't load. And a portion of the site is slow as well.
Edit 2: Got the video to load after a ton of refreshes, finally. Still a big issue. And no, it's not my internet, I watched 1080p60 videos without a problem on YouTube at the same time I had the issues.
58674 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M / Dallas, TX
Online
Posted 12/8/14

NoxiWox wrote:

-buys Premium-
Yay!
I can't wait to continue watching One Piece at a good-sized window again, then watch other shows in nice HD quality without problems B)
http://gyazo.com/a71453ca979a40007a481ce4cdc4c3ce

Fix your stuff k
Edit: Sorry about all of the weird mistakes I made at the time of posting, I've never posted to the forums before. I'm a scrub.
P.S. For future references, the problem is simple: It loads the thumbnail in the place of the video, then then I change tabs and come back, it's just a black screen. Video doesn't load. And a portion of the site is slow as well.
Edit 2: Got the video to load after a ton of refreshes, finally. Still a big issue. And no, it's not my internet, I watched 1080p60 videos without a problem on YouTube at the same time I had the issues.


What browser/version and version of Flash are you using?

Also, are you seeing the same issue if you don't tab away, or if the CR video tab is in it's own window?

Have you tried any of the steps in the Video Help Guide?
7104 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 12/9/14

eyeofpain wrote:


NoxiWox wrote:

-buys Premium-
Yay!
I can't wait to continue watching One Piece at a good-sized window again, then watch other shows in nice HD quality without problems B)
http://gyazo.com/a71453ca979a40007a481ce4cdc4c3ce

Fix your stuff k
Edit: Sorry about all of the weird mistakes I made at the time of posting, I've never posted to the forums before. I'm a scrub.
P.S. For future references, the problem is simple: It loads the thumbnail in the place of the video, then then I change tabs and come back, it's just a black screen. Video doesn't load. And a portion of the site is slow as well.
Edit 2: Got the video to load after a ton of refreshes, finally. Still a big issue. And no, it's not my internet, I watched 1080p60 videos without a problem on YouTube at the same time I had the issues.


What browser/version and version of Flash are you using?

Also, are you seeing the same issue if you don't tab away, or if the CR video tab is in it's own window?

Have you tried any of the steps in the Video Help Guide?


The problem stopped occuring about 15 minutes after I started having issues. It was probably a temporary site lag issue.
Sorry
7104 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 12/9/14
Ech, I'm having problems again.
I'll answer the questions.
I have Google Chrome, so flash isn't an issue.
The black screen appears after a good 20 seconds of trying to load.


I just cleared my history and cache for the past hour, and suddenly it works. Though it's still a bit slow.
You must be logged in to post.