WEEKEND TICKETS GOING FAST!

PRICES GO UP AT THE GATE

PURCHASE TICKET
First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Next  Last
Post Reply Bile Birthday Korang?
Posted 2/3/08 , edited 11/14/08
tulis le bday korg bile..
pastu kte smbot rmai2!!
haha..


PERATURAN BARU,PERATURAN INI AKTIF MULAI SAAT DAN HARI INI.

KORANG KENA POST SEPERTI YG DITUNJUKKAN DIBAWAH


TARIKH LAHIR:
PUKUL BERAPE LAHIR:


CONTOH:

TARIKH LAHIR:14 MAY 93
PUKUL BERAPE LAHIR:21:30 / 9:30PM


tak der lar,saya buat macam tu sbb walaupun lahir pada tarikh yg sama,tak semestinya korang lahir pada jam,minit,saat yang sama.jadi kalau nak buat birthday list,korang kena bagi maklumat yg lengkap dan penuh,baru senang nak tau sapa lahir dahulu sapa lahir kemudian,kes nie sy ambil pengajaran dari tarikh lahir kwn sy.walaupun diorang lahir pada tarikh yg sama,tapi bila sy check sijil kelahiran sy dapati Fairuza lahir pkul 11:55am,manakala Hafiz 12:55tengah hari.dua-2 kwn sy lahir pada tarikh 29Jun.

kalau korang tak ikut rule baru,aku x nak ltk dlm d.o.b list.

jangan bising kalau tak tersenarai .

REP POST FORUM EDITED BY AMIR SABRIN
Posted 2/3/08
5 MAC!!!
Posted 2/3/08
.......22/09/1995!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........
Malaysian
1412 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / F / Malaysia
Offline
Posted 2/3/08
7 oktober
Moderator
ezd
3173 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M / mlys
Offline
Posted 2/3/08
7 oktober,,,
huhu sme ngan dyecomel

ko la org ke lime aku jmpe birthday sme ngan aku....
Malaysian
3690 cr points
Send Message: Send PM GB Post
77 / M / behind u !! (mala...
Offline
Posted 2/3/08
24 . 5....
Malaysian
6914 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / F / ~MaLaYsiA~
Offline
Posted 2/3/08
22.12.....
Malaysian
10730 cr points
Send Message: Send PM GB Post
27 / M / Not in your closet
Offline
Posted 2/3/08
15 feb..
Malaysian
6914 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / F / ~MaLaYsiA~
Offline
Posted 2/3/08
owh...b'day bonehead da dkt da!!!
Malaysian
9677 cr points
Send Message: Send PM GB Post
28 / M / Nowhere
Offline
Posted 2/4/08
lahir tahun monyet=1992
23 bln 7
Malaysian
1580 cr points
Send Message: Send PM GB Post
21 / F / SomEWherE iN This...
Offline
Posted 2/4/08
26 november ...
Moderator
15556 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / F / Malaysia,South Ea...
Offline
Posted 2/4/08

zero_ayam wrote:

24 . 5....


e'eh ic aku bernombor 950525-13-6424 jd umo aku 12thn 9 bulan dan 20 hari bersamaan 25.5!!! waah nk dkt aaa
Posted 2/4/08
UPDATED!
Malaysian
1912 cr points
Send Message: Send PM GB Post
28 / F / MY
Offline
Posted 2/4/08
sy nyer 30 ogos.......
Malaysian
1731 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / F / In da bedroom
Offline
Posted 2/5/08
aku pnyer 8/12/1993. Ala, jauh lagi.
First  Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Next  Last
You must be logged in to post.