Post Reply Error 520
29118 cr points
Send Message: Send PM GB Post
83 / F / Bite the pillow.
Offline
Posted 2/24/15 , edited 2/24/15
Just an FYI, but I've been getting this Error 520 recently when accessing the forums or trying to log in.



Link to screen shot in case embedded images aren't working: http://i.imgur.com/B5SDr4r.png

Web browsers: Chrome, Firefox, IE 11 (all latest public builds)
Connection: Comcast
Plug-ins/Apps: nothing that would cause a problem.

Not a huge problem, but thought I'd document it (due diligence, et al).
7111 cr points
Send Message: Send PM GB Post
20 / M / Arkansas
Offline
Posted 2/24/15
I've been getting those too
An9el 
28910 cr points
Send Message: Send PM GB Post
http://myanimelis...
Offline
Posted 2/24/15
i belive we all are geting those tho im not exacly sure why tho
The Wise Wizard
100945 cr points
Send Message: Send PM GB Post
56 / M / U.S.A. (mid-south)
Online
Posted 2/24/15
I got it a bit earlier, but everything appears to be working fine now.
29118 cr points
Send Message: Send PM GB Post
83 / F / Bite the pillow.
Offline
Posted 2/24/15

TheAncientOne wrote:

I got it a bit earlier, but everything appears to be working fine now.

Yep... cleared up here as well. Guess just a bit of intermittent network congestion.
56915 cr points
Send Message: Send PM GB Post
28 / M / NY
Online
Posted 2/24/15
These have been happening on and off ever since the DDoS attack a couple months back.
34695 cr points
Send Message: Send PM GB Post
56 / M / Atlanta, Georgia
Offline
Posted 2/24/15
The site will not stream at all . Tried several videos from different titles. Looks like CR broke.
29118 cr points
Send Message: Send PM GB Post
83 / F / Bite the pillow.
Offline
Posted 3/11/15 , edited 3/11/15
Just for posterity .... I'm getting 520 errors again when accessing the forums, posting, and logging in on March 11, 2015 at 8:51 PM CST. I realize nothing can be done about it... just noting.

/Edit... ah, so it was maintenance and nothing nefarious. Cool.deal

You must be logged in to post.