Post Reply Problem with watching Sound Euphonium Episode 6
36422 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / The Land of the Free
Offline
Posted 5/20/15 , edited 5/20/15
I can't seem to watch Sound Euphonium Episode 6 at all. Whenever I try to, the Flash player crashes. I've disabled hardware acceleration, and that still didn't work.

I've tried watching episodes of other anime and they all run fine. I've even tested with other Sound Euphonium episodes and they run fine as well.

It's just that one particular episode that I'm having problems with.

I've never experienced this problem before. It's quite weird. Any idea on how to fix it?




The Wise Wizard
100935 cr points
Send Message: Send PM GB Post
56 / M / U.S.A. (mid-south)
Offline
Posted 5/20/15

Giantsgiants wrote:

I've never experienced this problem before. It's quite weird. Any idea on how to fix it?

Have you tried a different browser, preferably one that uses a different Flash installation?

(Both IE under Windows 8 or later, and Chrome use their own built-in version of Flash, while Firefox, versions of IE for Windows 7 and earlier, Opera, Safari, etc., still use a plug-in).

33453 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M / ミシガン
Offline
Posted 5/20/15

Giantsgiants wrote: stuff.. Any idea on how to fix it?
Maybe try clearing your browser's cache and/or your flash player's data.
36422 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M / The Land of the Free
Offline
Posted 5/21/15

suikojay wrote:


Giantsgiants wrote: stuff.. Any idea on how to fix it?
Maybe try clearing your browser's cache and/or your flash player's data.


That didn't work unfortunately.

I haven't tried another browser yet though. I watched it on mobile via the Crunchyroll app without any problems however.
58674 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M / Dallas, TX
Online
Posted 5/22/15

Giantsgiants wrote:

I can't seem to watch Sound Euphonium Episode 6 at all. Whenever I try to, the Flash player crashes. I've disabled hardware acceleration, and that still didn't work.

I've tried watching episodes of other anime and they all run fine. I've even tested with other Sound Euphonium episodes and they run fine as well.

It's just that one particular episode that I'm having problems with.

I've never experienced this problem before. It's quite weird. Any idea on how to fix it?


Did you try the other resolutions, or does it not work for any video quality?



You must be logged in to post.