First  Prev  1  2  3  Next  Last
Post Reply Added something to my queue but I can not see it.
5089 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 5/28/15 , edited 6/12/15
I recently decided to add Punch Line to my queue, I thought it would work as normal, but I couldn't seem to find it in my queue.

Here is a screenshot of what my queue currently looks like: http://i.imgur.com/N1CP125.png]

I figured it might have just neglected to follow through when I tried to add it and went back to try to add it again, but when I tried I was met with this:

"You have already added this to your Queue" http://i.imgur.com/qH0K5bZ.png

I use Google Chrome in combination with a few applications like Adblock, Tampermonkey, and Ghostery, none of them have seemed to interfere in the past.

My request is help add Punch Line to my queue normally.

Thank you in advance!
Posted 5/28/15
Maybe kohai is going through a tsundere phase
10007 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 5/28/15
I've having the exact same issue except with 3 shows that I know of. I completed one anyway so that one doesn't matter as much.

It seems to be happening to all recent shows that I've added to my queue.
24027 cr points
Send Message: Send PM GB Post
37 / M
Offline
Posted 5/28/15
I had the same issue. I solved it by going to the PS3 app (where it still didn't show up in my queue) and searching for the show itself there and removing and re-adding it to my queue.
10007 cr points
Send Message: Send PM GB Post
Offline
Posted 5/28/15 , edited 7/9/15
Apparently I fixed my queue.
I moved one show to a different slot. I also removed 2 other shows.
Now the stuff that was missing is showing up.
Not sure which one (maybe both) fixed it.
4169 cr points
Send Message: Send PM GB Post
22 / M / NH
Offline
Posted 5/28/15 , edited 5/28/15
The show I keep trying to remove won't go away. When I find the show manually, it says it's not in my queue, but it actually is. And the 5 or so shows I added a day ago are gone. These shows say they're in my queue when I find them manually, but they actually aren't. It's as if my queue went back in time to 1-2 days ago, and refuses to update.

EDIT: Just went on my PS4, searched for one of the shows, removed it from my queue, then added it again. Then ALL of the shows came back to my queue, even though I only did this with one of the shows. Strange. I think I tried this before (I tried it on the computer at least) but it didn't work until now.
5156 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / ミルウォーキー
Offline
Posted 5/29/15
same issue here. started yesterday.
One Punch Mod
85914 cr points
Send Message: Send PM GB Post
F / Boston-ish
Offline
Posted 5/30/15 , edited 5/30/15

mamushi72sai wrote:

same issue here. started yesterday.


Have you tried removing something from the queue, first, then re-adding? Maybe even moving the position of something before removing? Doing that has resolved the problem for several people who have mentioned this problem in some of the other threads about it.
Drelen 
1024 cr points
Send Message: Send PM GB Post
36 / M / South Carolina
Offline
Posted 5/30/15 , edited 5/30/15
My queue was having issues as well removing something seemed to correct it.
9447 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / Canada
Offline
Posted 5/30/15
The problem started about a week ago for me to.
5005 cr points
Send Message: Send PM GB Post
M / Louisville, KY
Offline
Posted 5/30/15
+1 for queue problems.

If I rearrange my list, then remove/add shows everything stays put nice and tidy. By the next day, it all goes right back to version alpha.

CR staff! I implore you to look into this!
Jonexe 
14145 cr points
Send Message: Send PM GB Post
30 / M
Offline
Posted 6/1/15
I'm also having this issue, only with "My Love Story!!!". Identical symptoms; it tells me it's already in the queue, but it doesn't show up.
5156 cr points
Send Message: Send PM GB Post
26 / M / ミルウォーキー
Offline
Posted 6/1/15 , edited 6/2/15
I did. contacted CR too. they said they know of the issue and have people on it.
14301 cr points
Send Message: Send PM GB Post
23 / M
Offline
Posted 6/5/15
I was just having this issue, did what everyone said and removed stuff with a bit of rearranging and now it works. Just finished the show Amnesia today, thought I was living her life since everything would go back to like it was before.
Posted 6/5/15
Just wondering, did this problem happen to anyone after adding any of the new movies to their queue? I think that's what triggered it for me, and it's happened to me in the past before too.
First  Prev  1  2  3  Next  Last
You must be logged in to post.